Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

golge_0315

Schüler

• »golge_0315« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 11. April 2007

• Nachricht senden

1

Dienstag, 15. Mai 2007, 15:51

reklam hakkında

arkadaslar ben yeni bi radyo açtım.flatcast.com a reklam vermek istiyorum.nasıl yaparım.bilgisi olan sölesin lütfen.msn golge_0315@hotmail.com

Registrierungsdatum: 23. November 2006

• Nachricht senden

2

Dienstag, 15. Mai 2007, 18:24

Reklam olarak neyi kastediyorsun?

eger radyonun tanitimi icin ise..bizim tanitimimizi kabul etmedi..belki seninkini eder..ilk olarakta sen orada reklam yapmis olursun..ama flatcast kurtarmaz reklam isini..sen birde su kanal d yada atv de denesen en cok bakilan dizilerin altinda gecsin radyonun reklami

Amaaa Flatcast te ana sayfasinda RADYONUNUN isminin cikmasini istiyorsan o zaman Flatcast te kendi kisisel ayarlarinda (admin) ayarlaman gerekiyor.örnek BU link :
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=686

haaa unutmadan ana sayfasinda ILK olarak senin radyonun ismininin gecmesinide istersen o zaman dinleyici sayisi 50 ile rahat ilk sirada olursun :-) ama 5-6 kisi olursa sen son sayfadan aramaya baslaman lazim radyonu:-))

golge_0315

Schüler

• Nachricht senden

3

Dienstag, 15. Mai 2007, 18:28

ya hani flastcast.com varya orda radyo reklamları var.orda çıksın istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum.yardım edersen sevinirim

ela

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

4

Dienstag, 15. Mai 2007, 18:34

Öncelikle Aramiza Hosgeldin Gölge Marleen Arkadasimiz sana bir Link vermis oraya bir bak istersen .Görüntülü olarak Admin anlatmis isine kesin yaricaktir Kolay gelsin :)

xFremderx

Anfänger

Registrierungsdatum: 8. November 2006

• Nachricht senden

5

Dienstag, 15. Mai 2007, 18:34

gogle,MarleenFrancis`in yazdigi gibi ilk sayfada radyonun ismini görebilmen icin dinleyici sayisinin 50 civarlarinda olmasi gerekir ki radyonun ismi orada görünsün yoksa isin zor..sonlara bakman gerekecek radyonu bulman icin...

golge_0315

Schüler

• Nachricht senden

6

Dienstag, 15. Mai 2007, 18:37

ya saten ilk günden 25 kisi geldi
dahada çok olacagini saniyorum insallah...

ela

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

7

Dienstag, 15. Mai 2007, 18:39

Madem 25 kisi ilk günden gelmis ,dahada cok gelicekmis senin Reklama Ihtiyacin yokmus. ;-)

xFremderx

Anfänger

Registrierungsdatum: 8. November 2006

• Nachricht senden

8

Dienstag, 15. Mai 2007, 18:39

E güzel, basarilar dilerim.... O zaman sen bu gidisle ilk sayfaya girersin reklam parasina gerek kalmadi :))))

9

Dienstag, 15. Mai 2007, 19:34

Radyon kapalıysa listede görünmez kardesim. Online olmak gerekli yani. online olduktan sonra da üst sıralarda yer almak istiyorsan "user online" yani dinleyici sayının bol olması gerekir. Ya zeten senin tanıtıma ihtiyacın yokmus ki ilk günden 25 kisi geldiyse daha ne istiyon valla ...

MeRaL

Jüri

• »MeRaL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Januar 2007

• Nachricht senden

10

Dienstag, 15. Mai 2007, 21:27

Ilk günde toplam 25 yapmis :girl2:
:D hepsi bir anda online olsaydi iyi olurdu.

maxma

Profi

• Nachricht senden

11

Dienstag, 15. Mai 2007, 23:08

reklam diyorsunda.. flatcast zaten butun radyolari hangi ülke secenegini belirtiysen o ülke listesinde yazio..
yani zaten eksara flatcasta reklam vermene gerek yok
ama dedikleri gibi arkadaslarin sayin kacsa o araliklara bakarsan radyonu görebilirsin..
ekseri bir reklam aranilmiyo yani

• »@gecenin_gezgini@« ist männlich

Registrierungsdatum: 9. Juni 2008

• Nachricht senden

12

Montag, 9. Juni 2008, 15:01

selam canlar nasılsınız???benim tek bir sorum olucak benim radyo flastcastta görünmüyor .siz değerli arkadşlarımdan ricam bu konuda bana yardımcı olmanız .yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler canlar...

msn: aybuke1649@hotmail.com