Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
ya ben bunu kullaniyorum ama akra plan demo yazisini silemiyorum

(
safak52,
silemezsin çünkü ücretsiz program kullanıyosun demo yazısını yok edebilmen için ya satın almalısın o programı yada crack veya serial girmelisin
google amcaya muracaat et bizde İllegal (crack,serial) paylaşımı yapılmıyor
BENDE VAR BU PROGRAM AMA BEN YAZIYOM RADYODA GÖZÜKMÜYO YAZILAR
ZAHİRECİ,
yaptığınız gif boyutunu büyük olarak yaparsanız
ve resmi upload ettiğiniz siteyi kaliteli bir siteden seçmezseniz bazan sorunlar yaşanabiliyor
gif veya normal resmi fazla büyük boyutlu yapmamalısınız bunu deneme yoluyla bulabilirsiniz
artı bitirdiğiniz resmi kaliteli bir resim yükleme sitesinden seçmelisiniz
örnek www.phoobucket.com gibi <---- Üyelik gerektirir
Emeğine sağlık
Emeğine yüreğine sağlık arkadaşım.Uzun zamandır bu programı kullanıyorum ne zaman kaybetsem burdan alıyorum

Teşekkürler güzel paylaşımın için. :sevgi:
arşiv hasarlı diyor sorun var yada linklermi ölü bi yardımcı olurmusunuz..
tama çözdüm ilginize çok teşkkür ederim..
Re: DJ ISIMLERI YAZMAK ICIN HARIKA BI PROGRAM
edit--reklam yapmak yasaktir
selamünaleyküm paylasim icin cok tesekkürlerr
son derece güzel bir paylasim.....tskler
sifre olmadan kayit edemiyorum arkadaslar sifre yolliya bilirmisiniz bana özle msjdan tskler
selam paylasimin icin tesekkürler
cok güzel bi paylasim emegine yüregine saglik sevgi-nehri :up:
arkadaslar benim için toprak yazabilirmisiniz hareketli olacak sekilde... simdiden tesekkür ederim...
kardes bana bi dj ~(((YuSuF)))~ beyaz renkte bide FuLyA_58 koyu pembe buda sana zahmet