Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

atakan66

Anfänger

• »atakan66« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 18. Februar 2009

• Nachricht senden

1

Mittwoch, 18. Februar 2009, 19:57

Radyoda Webcam acamiyorum

arkadaslar radioda cam acamiyorum her seyi deniyorum ama olmuyor nedenini bilmiyorum sadece radioda calismiyor msn de calisiyor. simdiden tsk ederim.yani radioda cam acmasini biliyorum ssorun o degil anlamadm cam acmayi deniyorum acilmadan kapaniyor geri .tsk.ederim

2

Mittwoch, 18. Februar 2009, 20:12

radıoda cam açmak CPU zorlanması yapacağından dolayı pc de herhangi bir programın çalışır olmaması gerekir
.İşlemcinin gücü , ekran kartı , rem düşüklüğü (küçük bir ihtimalde olsa virüs veya trojen bulaşması sisteminizin performansını düşüren faktörler) gibi detaylarda ayrı bir sorun tabiki

msn de web cam'ınızın çalışır olmasına bakmayın çünkü msn de herhangi bir müzik upload'ı yapmıyosunuz dolayısıyla yukarıda anlattığım bölümleri fazla etkilemiyor olduğundan msn de açılabilir

ama radyoda farklı durum söz konusu zaten müzik dinletmeniz başlı başına CPU nuzu zorluor birde cam açmağa kalktığınız zaman pcnizi gücüyle alakalı bir durum ortaya çıkıyorki buda web camınızın radyoda açılmasını zorlaştırıyor

şunu deneyebilirsiniz web cam açacağınız zaman flatcast'ın kendi temasından herhani birini örnek ---> (radyo chat dark) olanı kullanıp deneme yapabilirsiniz büyük bi ihtimalle açılcaktır yok eğer yine açılmıyorsa
ilk satırımda anlattığım faktörler ön plana çıkıyor demektir :up:
temada gif olduğu zaman bile etkiler web cam açılmamasını

Ipek1988

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 12. Mai 2007

• Nachricht senden

3

Mittwoch, 18. Februar 2009, 21:53

camin acilip ve camin kendiligine kapanmasinin nedeni, yanlis ayar oldugunu düsünüyorum.

dogru giris cikisi sectigine eminmisin??

4

Mittwoch, 18. Februar 2009, 22:25

Ayarlarıda veriyim bari :D

[flash width=640 height=480]http://www.resimkalesi.com/./data/media/25/re.swf[/flash]

ALYEL

Schüler

• »ALYEL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 28. Oktober 2007

• Nachricht senden

5

Dienstag, 24. Februar 2009, 23:40

TSKLER BERATCAN DENICEM SIMDI:(

ALYEL

Schüler

• »ALYEL« ist weiblich

• Nachricht senden

6

Dienstag, 24. Februar 2009, 23:51

OLMADI HEMSO :( CHAT DARK SECTIM YINE OLMADI AMA OLUYODU ÖNCEDEN SIMDI OLMUYO OFF DELI OLCAM YARDIM BERATCAN:(

7

Dienstag, 24. Februar 2009, 23:56

ALYEL,
web cam ayar bölümü gelmiyomu ?

radyo chat dar a tıklama yukarıda new (yeni) bir boş sayfa yarat beyaz bir ekran gelcek

o ekrandayken ayarla webcamı ayarlama bittkten sonra normal temana geçebilirsin o açtığın beya ekranı kaydetmeden

ALYEL

Schüler

• »ALYEL« ist weiblich

• Nachricht senden

8

Dienstag, 24. Februar 2009, 23:58

128X96 YAZIYO EKRAN SIYAH CIKIYO SIYIRDIM VALLA:(

9

Mittwoch, 25. Februar 2009, 00:01

ALYEL,
öncelikle webcam'ın masa üstünde kendi progrmından açmayı dene eğer orda kendini görebiliyorsan driverinde sorun yoktur
yok göremiyosan webcam driverinde sorun olabilir

has

Anfänger

Registrierungsdatum: 12. Februar 2009

• Nachricht senden

10

Mittwoch, 22. April 2009, 23:37

Sorunu Bende Yaşadım Aslında Çok Kolay Bazı Webcamları Çalıştırmıyor neyi denersen dene Örnek ( XENON ) Bu marka webcamı açmıyor 1-2 tane daha var açmadığı bunları da açtırabiliyorsun ama Flatcast la değil istersen cd deki videolarını da oynata biliyorsun radyodaki dinleyciler izleyebiliyor kısacası filimlerinide yani bir bakıma bizim radyolarımız tv oluveriyor ben yapiyorum arkadaşlar bilgiyi paylaşırsan bilgi olur işte o program (WebcamMax) bu programla ne isterseniz radyoda göstere biliyorsunuz yani tv gibi ayarları (İnsert / Video )

durgunsu

Anfänger

Registrierungsdatum: 12. Januar 2008

• Nachricht senden

11

Dienstag, 30. Juni 2009, 20:51

merhaba arkadaşlar bende çok denedim hem beyaz yeni sayfa hemde videodaki sayfa ama bir ara yapmistim explorer > araclar>secenekler> ve oradan güvenlikmiydi neydşi ordaki bir ayardan di ama şimdi hatirlamiyorum
banada yardim edermisiniz şöyle bir durum var onuda hatirlatayim f5-2 yani son süürümde açabiliyorum ama F5 de acamiyorum
internet ayarlardan seneklerden olduguna eminim ama nereden bir ara netten o ayar yerini bulmustum ama malesef şimdi bulamıyorum
umarim derdimi anlatabilmisimdir. cam acilacak gibi oluyor amam vaz geciyor kapaniyor :(( umarim yardim edebilirsiniz cevabınızı bekliyorum şimdiden tesekkürler

12

Dienstag, 30. Juni 2009, 21:02

durgunsu,

5.2
design tool a gecerek insert >> video ile cam görüntüsü ekle,
sonra acilan siyah kutucuk üzerine giderek sag secenekle , dogrü göstergeyi (camini) isaretle, görüntü ayarini felanda ordan yapabilirsin.

f5 icinde hemen hemen aynisi, yalniz camin daha evelden windows üzeri calisa bilmeli ve baska bir programda acik olmamali

13

Dienstag, 30. Juni 2009, 21:05

durgunsu,

radyoda web cam açmanın internet explorer ayarlarınla bir bağlantısı yok
ya web cam driveri yanlış yüklenmiştir yada hata vermiştir

msn de web cam sorunsuz açılıyorsa problem yok demektir ozaman yukarıda anlattığım flashı izle