Zitat von »"ira2738"«
selam kardesim basiniz saolsun ALLAH geride kalanlara sifalik sihat versin ALLAH rahmet eylesin NUR içinde yatsin____saygilarimla Dj bülent_kaptan

Zitat von »"~.~PasA~.~"«
abi bir benim Rossi Fm i Yapmadin))))
Saygilar isom abicim
~.~PasA~.~

Zitat von »"ira2738"«
mrb kardesim bi ara müsait oldugunda bana
~~Dj~~
TaTLi-CaDi
~~MERVE~~
BUNU BU SEKİL KIRMIZ RENKLİ VE SARİ RENKİ HARAKETLİLİ VE DÖNENLERDEN YAZARMISIN SAYGILARIMLA DJ BÜLENT_KAPTAN

Zitat von »"ira2738"«
selam iso kardesim sanada çok zahmetler veriyom kusura bakma senden
~~Dj~~
YaKiSiKLİ
~~MeRT~~
~~Dj~~
~~BüLeNT-KaPTaN~~
~~Dj~~
~~TaTLi-CaDi~~
~~MERVE~~
BUNULARI KIRMIZI VE SARI RENKLERDE DÖNEN HARAKETLİ YAZILARDAN YAZARMISIN ŞİMDİDEN SANA ÇOK ÇOK TEŞEKÜR EDİYORUM

Zitat von »"mackali"«
BENDE 12 NUMARALI GİFTEN İSTİYORUM....DJ NAZAN OLACAK TESK.LER

Zitat von »"sensinsebebim"«
öncelikle gercekten emegine sağlık helal diyorum ama sizden bi istekte bulunsam umarım kabalık etmekk ben zeybek fm e hoşgeldiniz ve serkan yazıları istiyorum hem yukarıdan asağıya hemde soldan sağa ama yazılar büyük sekilde olursa sevinirim bide değişik şekillerde şimdiden çok tesekkür ederimm.

bunu harika yapmisin buna pembeyle dj_su gibi yazarmiisn degisik tonlarda simdiden tskler
Zitat von »"mavi-sihir"«
slm emeyinize sağlik cok guzel olmus cokk tesekürler.basarilar izmirden selamlarrr
Zitat von »"ira2738"«
selam iso kardes kolay gelsin emeginize sagli her defasinda sizi rahatsiz ediyorum ama kusuruma bakma sizden kırmızı renkli
Fm-DeLiSeVDaM'a
HoSGeLDiNiZ
dönenlerden ve haraketlilerden yazarmisininiz
~~Dj~~
~~TaTLi-CaDi~~~
~~MERVE~~
KIRMIZI RENKLERDE OLSUN

[/schild] 
tşküR edeRimm
Zitat von »"sevdiğim"«
abi bana
ThaDLu c@d!
melenqolic
GüLüŞüNüN eSRiyiM xD
RuSeN
RüveyDa
üMmüGüLsüM ( 1 tanesi pempe olsun)
eMiNe(1 tanesi mor olsun)
biTaneM ( lila renginde olsun)
Mc RuSeN
GözLeRiniN yeŞiLini özLeDim (1 tanesi yeşil olsun mümkünse)
yazarsaniz sevinirimm...!! çoook tsk edrim eLLeRiNİZE SAqlIk..!! ((renkleri pembe yeşil siyah mavi ve mor olsun)))