Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
:ana: kapıyı kim caldıı

saol viyolin, sen nasılsın
sissssssss fazla gürültü etmen uyuyan far
bu saatte uyuyon ha nisa
benim canım sıkılıyor.uyuyan uyusun. dimi engongem..
engongem, kalktım kalktımm

) hahahaaaaaaaaa
ok gğrğltü ettiniz uyandırdınız beni
bu saatte ne uykusu nisa nisa hayat yeni başlıyor daha..gelsin çıtır çerezler..meyvalar
Pardon ben yeni konu açıyorum ama siliniyo!
Pardon ben yeni konu açıyorum ama siliniyo!
Demek ki yanlış yere açıyorsun
Herkes tatilde mi ya hu? Cafe'de bu aralar işler kesat. Buz gibi limonatam var buyruunn. :icmek:
mcy94,
aynı konuyu ikisefer açarsan silinir
başlığını takip etmiyosun bu başlıktan birtanedaha açmıştın o silindi
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=194013#194013
haa saolun yeniyimde ben :error:
selam cafe sakinleri nasilsiniz umarim iyisinizdir
slm arkadaslar bir uye isterse kendini nasil siliyor allaturka'dan yada soyle soyleyeyim uyeligini sonlandiriyor...
merve_nur,
üye olurken açıklama alta verdiğim gibidir
Forumumuzda bulunan üyelerimiz kayıtlarını pasif hale getirme kişisel bilgilerini (Adı, soyadı, e-mail vs.) sildirme hakkına sahiptir. Ancak iptal işlemi, bu kullanıcıların üyelikleri sırasında gercekleştirdikleri icraatlerininde (başlık, eklenti, yorum) silinmesi gerekliliği dolayı söz konusu değildir.
1 - sadece bilgilerini sildirme hakkına sahiptir. silme hakkına değil
2 - iptal işlemi mümkün değil. paylaşımlarından dolayı databaseye zarar verir
nisa nisa tskler de bu saatte biraz agir gelmezmi pizza
nisa nisa, Benim Pizza az Gevrek oLsun haa birde Kahve istemem CoLaa aLayim Yaninda :thx:
cola kalmadi ayran verelim ......olmazmi