Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Blogcu siteme Radyomu birlestirmek istiyorum (edit)
yardima ihtiyacim var arkadaslar
Blogcu siteme Radyomu birlestirmek istiyorum ama yapamadim rica etsem bana yardim edermisiniz..simdiden tesekkürler
resimli olursa daha makbule gecer
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=3429
burdan bakabilirsin arkadasim :up:
bu kadar hizli cevab alacagimi ummuyordum tesekkür ettim ben bi göz atim insallah yapabilirim
*yozgat*surmelisi*,
Allaturkaa Hızlı menuye bak tüm sorularının cevaplarını bulabilceğin linkler mevcut
Alaaturkaa Hızlı menü ---> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=25097
tmm beratcan sanada tesekkür ederim bide buraya göz atim
ne kadar zormus bu isler disardan bakinca cok kolay gibi gelmisti bana
*yozgat*surmelisi*,
ilk başlarda bilinmeyen herşey zordur zamanla nekadar kolay olduğunu görceksiniz bu başlangıç
daha modem port sorunları yaşıycaksınız neden port açmak gerektiğinin önemli olduğunu sora sora öğrenceksiniz bunu hepimiz ilk başlarda böyle yaptık ama zamanla öğrendik önemli olan yılmadan uğraşmak
konu başlığı gerekli alana alınmıştır
evet haklisiniz ugrasiyoruz bakalim
ömden yazamadim bise sorcaktim bu konu hakkinda ama neyse
yardimlariniz icin tskler
*yozgat*surmelisi*,
burdan sorabilirsiniz bizim görevimiz takıldığınız yerlerde yardımcı olmak
yani rezil ol diyon
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=3429
-burdaki indexe göre yaptim ben icindeki sid adresi degistim loguyu silmisim orda x cikiyor logo yapmak icin varmi bu sitede
-benim blogcudan eser yok arkadasin vermis oldugu gibi siyah ekran olarak cikdi sorun degil bölede güzel ama calinti gibi görüntüsü oldu
ben yalnis yaptim sanirim
*yozgat*surmelisi*,
logoyu sildiyseniz aynı indeksi tekar html bölümüne yapıştırın logo geri gelcektir
şayet logoyu kendinize göre uyrlamak isterseniz
844px × 150px <- --boyutları bu
logo görüntüsü
bu boyutlara göre kendiniz logo yapıp resim yükleme sitelerinden herhangi birine upload ettikten sonra kodlardaki aynı yere aldığınız url adresini yapıştırırsanız sizin yaptığınız logo görünüz radyonuzda
herhangi bir grafik tasarım programıyal içindeki yazıyı kendi radyo isminize göre değiştirebilirsiniz
daha sonra yaptığınız aynı boyuttaki logoyu resim upload sitesine yükleyin ordan almış olduğunu url adresini sitenin kodlarındaki aynı bölüme yapıştırın
güzel anladim ama nerde yapcam logoyu
programi mi gerekli buna ?
su an yayin aldim ben ama arkadasim F5 ile karsilasiyor ona bi care varmi acaba acilmadigi sebeb ne olabilir
basinizi agritcam ben kusura bakmayin
güzel anladim ama nerde yapcam logoyu
programi mi gerekli buna ?
photoshop olaiblir biraz zor olsada güzel programdır
su an yayin aldim ben ama arkadasim F5 ile karsilasiyor ona bi care varmi acaba acilmadigi sebeb ne olabilir
gelen uyarıyı kabul etsin yüklesin işte
slm *yozgat*surmelisi*, bana ozel mesajdan ulasırsanız yardımcı olurum ben sızın radyonuza uygun yazınızı yazabilirim..
selam
özelden yazamiyorum yeni üye oldugum icin galiba
yorgafm, herkeze msn den yardım etcek olsak Allaturkaa neiçin var daha
lütfen yardımlarınızı burdan yapınız unutmayınızki arkadaşıma burdan etceğiniz yardımdan diger butür sorunu olan arkadaşlarda faydalancaktır
yardimlariniz icin tesekkür ederim arkadaslar
grafik tasarim programi nedir nasil alinir nasil kullanilir bu konuda aciklama lütfen.ayrica sorunum su:blogcu sitesi icin adminin verdigi sablondaki kirmizi yazili degistirin dedigi yazilarin ikinci bölümünü degisttiremedim.lütfen yardim tesekkürler.
basak01,
photoshop,fireworks,corel draw, paint bunlar ve benzeri programlar grafik ve resim işleme programlarıdır