ilk başlarda bilinmeyen herşey zordur zamanla nekadar kolay olduğunu görceksiniz bu başlangıç
daha modem port sorunları yaşıycaksınız neden port açmak gerektiğinin önemli olduğunu sora sora öğrenceksiniz bunu hepimiz ilk başlarda böyle yaptık ama zamanla öğrendik önemli olan yılmadan uğraşmak
logoyu sildiyseniz aynı indeksi tekar html bölümüne yapıştırın logo geri gelcektir
şayet logoyu kendinize göre uyrlamak isterseniz
844px × 150px <- --boyutları bu
logo görüntüsü
bu boyutlara göre kendiniz logo yapıp resim yükleme sitelerinden herhangi birine upload ettikten sonra kodlardaki aynı yere aldığınız url adresini yapıştırırsanız sizin yaptığınız logo görünüz radyonuzda
herhangi bir grafik tasarım programıyal içindeki yazıyı kendi radyo isminize göre değiştirebilirsiniz
daha sonra yaptığınız aynı boyuttaki logoyu resim upload sitesine yükleyin ordan almış olduğunu url adresini sitenin kodlarındaki aynı bölüme yapıştırın
yorgafm, herkeze msn den yardım etcek olsak Allaturkaa neiçin var daha
lütfen yardımlarınızı burdan yapınız unutmayınızki arkadaşıma burdan etceğiniz yardımdan diger butür sorunu olan arkadaşlarda faydalancaktır
grafik tasarim programi nedir nasil alinir nasil kullanilir bu konuda aciklama lütfen.ayrica sorunum su:blogcu sitesi icin adminin verdigi sablondaki kirmizi yazili degistirin dedigi yazilarin ikinci bölümünü degisttiremedim.lütfen yardim tesekkürler.