Zitat von »"**deniz**deniz**"«
slm üstat iyi akşamlar gerçekten emegine ve yüregine saglık bende senden dj ahdünya ve sade ahdünya isimleri rica ediyorum şimdiden emeklerine tşk ederim zevkide şahsınıza birakiyorum sevgiler ahucan)))

Zitat von »"Asi_MaVi"«
SLM HAYIRLI GECELER iSOM KARDESiM .SiZDEN Bi RiCAM OLACAKDI MÜMKÜNSE BANA BU YAZDIGIM iSiMLERDEN DÖNERLi NiK YAPARMISINIZ RENKLERi BEYAZ KIRMIZI MAVI PEMBE VE SIYAH OLURSA COK M.O C@N@N C@NoM MiS_CaNiX By_CaNiX CaN€R AySeGüL ZaFeR €*L*O*S ~*~SUZiE~*~ SiMDiDEN ELLERiNiZE VE YÜREGiNiZE SAGLIK HERSEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN YARADANIMA EMANETSiNiZ KiB HAYIRLI GECELER KARDESiM .

Zitat von »"WESKEW"«
SELAM ISOM.İLGİNE VE EMEGİNE TESEKKUR EDERIM.ELLERINE SAGLIK ÇOK GUZEL OLMUS.COK SAGOL.CALISMALARIN DA BASARILAR DILERIM,KOLAY GELSIN.
Zitat von »"hasan*37"«
ISO ABI BANADA FETTAH DJ ((¯`·.**FETTAH**.·´¯)) YAZMAN MÜMKÜNMÜDÜR

slm ellerine emegine saglık gercekten senin hakın ödenmez inan bir ricada daha buluna bilirmiyim mümkünse dj ahdünyam
ve sadece ahdünyam olsun mümkünse herşey için şimdiden sonsuz tşkler
slm üstat iyi akşamlar gerçekten emegine ve yüregine saglık bende senden dj ahdünya ve sade ahdünya isimleri rica ediyorum şimdiden emeklerine tşk ederim zevkide şahsınıza birakiyorum sevgiler ahucan)))
Zitat von »"katlan"«
ismail kardes DJ MİNE, DJ HiLeCaZ , DJ PERWİN 100 kb yi gecmesin mümkünse degişik şekillerde bi kaç tane mümkünse . şimdiden emeklerine saglık

CANIM ABİM
Zitat von »"merdenne"«
emegine saglık teşekkür ederim ama merden istemiştim birini merdem yapmışım merden olarakta verirsen sevinirim. selamlar