Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
selam seda aramiza hos geldin bitanem seni burda görmek çok güzel canım inş hayirlara vesile olsun

keke yetiştimmi cay sogumus
oooo ablam gelmiş hoş gelmiş hoş buldum abla tşkkr sizlerle burda olmak güzel abla çay semaverde ablam
HEH BAYILIRIM KÖMÜRLÜ SEMAVER DİMİ ELEKTİRKLİSİNİ İSTEMEM
KEKTE MUHTEŞM DİLGEM ELİNE SAGLIK :thx:
seda hoşgeldin aramıza sevdagül ablamız bildirdi geldiğini başarılar kardeşim ...
Ablamm Afiyet olsun sedada bizden artık buraya gelen kopamaz
Abla sendende tema bekliyorum eskisi gibi lütfen gusel temala :mucuk: rından mahrum etme emii
hoş buldum tşkkr çaya sizde yetiştiniz ne güzel
ooooo bensiz çay kek ha..bayılırım keke eline sağlık canım.çok güzel olmuş..
*Deniz*, canım hos buldum seni görmek çok güzel seda bizim arkadşaımız onuda bu aile ye dahil ettik hayirli olur ins canım buralrdayım temaları takipteyim aktif deyilim ama buralardayım

sizleri özlemisim artık aktifde oluruz kendine iyi bak kek ve kahve için tşkler enfes olmus
*Deniz*, tskler kek ve kahve icin çok misafir perver bir forum bizim formumuz bizde arkimle çaya geldik bana cay ismarlayacak.... yolda birazdan gelir..
slm geldim dilgem çayları getirdim dikkat et yanma
oyyyy mersiii askım eline saglık tşkler
afiyet olsun dilgem yine benim için cafeyi kapatmışsın :smiley1146:

) kafede sözmü sen iste dünyayı kapatayım

DDDD
:masum: laflara bak hele hangi romandan alıntı acep

DD
nerde bu millet nerde bu devlet
kafede kimse yokmu bu gün..kiminle sohbet edeceğiz....ühüühüühü...
selam arkadaslar nasilsiniz
SLM SİZİN ARANİZA GİRDİM AMA AFFEDİN

))
selam nasılsınız arkadaşlar..kimse yokmu..tıktık huuu..