Zitat von »"ISOM"«
![]()
Zitat von »"asd54asd54"«
ellerine saglı hakkını helal et can dost vallahı bazen yüzüm kızarıyo sana yük oluyom ama ellerıne saglık tesekür ederım emeklerın ıcın
Zitat von »"SAKARYALI_88"«
MERHABA BANADA ISIM YAZABILIRMISIN COK SEVABA GIRERSINIZ VALLA SIMDIDEN COK COK TSKÜRLER SÖYLE 5-6 tane olursa iyi olur
Dj TaTLiCaDi
Zitat von »"MAVISIN ASKI"«
abicim yapdin dj nikim icin tskler ederim yüregine ellerine saglik süper olmusss)
Zitat von »"masum_güzel"«
yazdıgını dj nikleri için çok tşklerr bi ricam daha olucak sizden dönen kırmızı renkte ***moonlight*** yazarmısınız şimdiden tşkler
Zitat von »"esram"«
sema isom seni cok yoruyorum ama bir ricam daha olacak cesitli sekillerde peri kızı yazabilirmisin tsk ederim şimdiden
Zitat von »"*DENiZKIZI*"«
SLM Merhaba dj yazılarınız harika öncelikle emeginize saglık teşekkürler bende sizden radyoda kullanmak için hareketli olan isim istiycem mümkünse
hepsinden ikişertane farklı hareketli dönen oldun
DJ GİZ€M
DJ GİZEMLİ
DJ*C€YLANGÖZLÜ*
DJ P€Rİ KIZI
DJ MELEGİM
DJ KARD€L€N
DJ CEMRE
DJ PINAR
DJ NİHAL
DJ ASLI
DJ DERYA
DJ DEREN
Zitat von »"kralimfm"«
slm iso abi bana 21 numarali giften yapabilirmisin KRALIMFMDE DJ KRAL SIZLERLE kralimfm@djler.net yazarsan sevinirim abim simdiden tskler
Zitat von »"*Kader_Mahkumu*"«
usta cok tskler ellerine saglik
ben de teker teker istiyom usta sana zahmet bi de
Dj~Meteliksiz Tek-Yürek-Fm De Sızlerle
Dj~kemal Tek-Yürek-Fm De Sizlerle
Dj~Gizli~Yaram Tek-Yürek-Fm De Sizlerle
Dj~Tek-Yürek-Kızı Tek-Yürek-Fm De Sizlerle
sımdıden tsk ederım usta![]()
Zitat von »"samet344"«
Dj Samet
Dj Asi Ruh
Dj Poyraz
Dj Serseri
Dj Gececi
Dj Yörükoğlu Rica Olunur Şimdiden Tesekkürelr..
Zitat von »"esma_"«
rica etsem dj esma , dj güL , dj anne , dj furki ve dj esma iLe deLi doLu yazabiLirmisin farkLı gifLerde ve yine mümkünse 1oo kb aLtnda oLsn![]()
Zitat von »"dj melek"«
slm iso;yine ben geldim,rica etsem dj bidenem,dj melegim,biiidenemfm,canli yayin,liste yayin yazabilirsen sevinirim.tşk ederim iyi çalışmalar, :h050:
Zitat von »"mawisim35"«
Zitat von »"ISOM"«
![]()
rica etsem bu sekillerden dj yesim sizlerle dj deniz sizlerle yaparmisin renkleri mavi kirmizi yesil ve 3.cü seklin renginden olursa memnun olurum simdiden emegine tskr ederim :thx: iyiki varsin isom :hiding:
Zitat von »"BARAKLI"«
KARDEŞ ÖZÜR DİLERİM YAPTIKLARIN SÜPER Bİ KAÇ TANEDE SİBEL SİZLERLE HAZIRLARSAN SEVİNİRİMM TŞK