Zitat von »"mavis64"«
slm hemsom hayirli geceler senden yine bir kac tane dj nazo, candostlarfm hosgeldiniz ve suna yazisi rica edecem (100kb) yüksek oldumu kabul etmiyor sayfaya.

Zitat von »"05oktay05"«
abim çok tesekür ederim istedigimdende güzel olmuş emegine saglık süpersin :up:
Zitat von »"dj melek"«
SLM;KOLAY GELSİN İSOM RİCA ETSEM DJ T€KT@N€M,DJ T£KT@N£M,dj tektanem,DJ TEKT@NEM YAZABİİRMİSİNİZ.(PANELDEKİ 26 ve 33NOLU)MÜMKÜNSE.TŞKLRRR :f025:

Zitat von »"haylaz6019"«
iyi günler bana bu isimleri yazarsaniz çok teşekkür ederim
HAYLAZ
HAYLAZ-2
HOŞGELDINIZ
CANLI YAYIN
LISTE YAYIN
bunları farklı şekillerde yazarsanız çok sevinirim başarılarınız devamını dilerim...

Zitat von »"haylaz6019"«
iyi günler sizden bu isimleride yazmanızı rica edicem
MEHMET ÖMER
CANSU
MEMO
CASU
MEHMET ÖMER & CANSU
bunlarıda farklı şekillerde yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkrler

Zitat von »"mavis64"«
cok tskler hemsom ellerine saglik cok güzel olmuslar. ama nasil url yapacam ben bunlari

Zitat von »"güness"«
abicim yanlıs yazmışın dj lütfi yazmışın. dj lütfü olacakdı.tekrar yaparmısın siyah beyaz renklerden rıca etsem. digerler çok güzel olmus teşekkr ederm ellernize saglk

Zitat von »"dj melek"«
slm isom;emegine saglık tşk ederim
yazılar olmuş evet ama sanırım cok oldum ki renkleri belirtmeme ragmen siz iki renk yapmışsınız cok fazla yazı istedim dimi??tşk ederim başarılarınızın devamını dilerim.(yazı şekilleri evet aa renkler olmamış)HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.
Zitat von »"dj melek"«
SLM;KOLAY GELSİN İSOM RİCA ETSEM DJ T€KT@N€M,DJ T£KT@N£M,dj tektanem,DJ TEKT@NEM YAZABİİRMİSİNİZ.(PANELDEKİ 26 ve 33NOLU)MÜMKÜNSE.TŞKLRRR :f025:
Zitat von »"DJ_by_deli"«
s.a bende bitane aysimafm le dj BaLaM MÜMKÜNSE