Zitat von »"zalim050"«
selam banada bir kac tane NAZLI Dj NAZLI rica etsem yazarmisiniz.. kirmizi siyah olursa sevinirimm.. simdiden cok tesk ederim

Zitat von »"esram"«
selam isom tsk ederim sana elelrin dert görmesin bir arkadas icin dj aylin yazabilirmisin ltfen

Zitat von »"esram"«
selam isom tsk ederim sana elelrin dert görmesin bir arkadas icin dj aylin yazabilirmisin ltfen

Zitat von »"canem"«
Çok emek harcıyorsunuz emeklerinize saglık sayın ISOM, ....
Zitat von »"dj_asil_prens"«
iso arkadasim tsklr giffler icin ellerina saglik.demek istekdigim nic dj gökyüzü yayinda diye yazmissin renkli yazilarla ondan demek istemistim bi türlü anlasamadik senle:=)) zamanin olursa öle bi yazi yazarsan DJ_ASİL_PRENS YAYINDA diye sevinirim .simdiden tsklr a.e.ol.

Zitat von »"dj.gökyüzü"«
SLM İSO BEY YENİDEN BEN EMEĞİNİZ İÇİN TŞKLER EDİORUMM Bİ KAÇ TANE DEAHA İSTİORUMM YAZI ŞEKİLLERİNİN NUMARALARINI YAZIORUM DJ GÖKYÜZÜ OLACAK GENE ŞU NUMARADAKİ EMEKLERİNİZDEN YAZARSANAIZ SEVİNİRİM >>>5,6,7,3,2,32,24,13<<<<<< BU RAKAMLARDAKİLERDEN OLURSA SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TŞKLER TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE SAOLUN

Zitat von »"A_D_A_L_I"«
elinize sağlık abi çok güzel olmus çok tesekkur ederim elleriniz dert gormesın ... :thx:
Zitat von »"sevdiğim"«
abi bana yazdığın ThaDLu c@d! yazısını radyoda kullanamiyorum..! birakilmiyor.. zahmet olmasa bidaha yazarmisiniz ThaDLu c@d! şimdiden ellerinize sağlık..! teşekkür edrim
Zitat von »"dj.gökyüzü"«
SLM ABİCİM Bİ RİJADA BULUNCAM BİDE DJ AYŞE- DJ ESİR YAZARSAN ÇOK MEMNUN OLACAĞIM ŞİMDİDEN TŞKLER