Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

okkaan1907

Anfänger

• »okkaan1907« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 26. Oktober 2007

• Nachricht senden

1

Montag, 29. Oktober 2007, 14:34

edit Hareketli gif yazılar nasıl yaparim !

şimdiden yardım eden tüm arkadaşlara tşk ederim. yardım almayı istediğim konu ise şu;
radyoda yayın yaparken arka planda haraketli yazıları nasıl koyabıleceğimizi bunu nasıl yapabileceğimizi bilen varmı. değişik tarzda haraketli yazilar ile dj-xxxx nasil yapabileceğimizi bilen arkadaslardan yardım bekliyorum. herhangi bi programi varmi bunun yoksa flatcastın içinde olan bi özellikmi. örnek verim yapmayı istediğim şey sitemizin girişinde yazan ALLATURKAA yazısı gibi bişey. ışığı yanıp sönen efektli yazılar. tşk ederim yardımlarını esirgemeten herkese.

AnkaraLee

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 8. Oktober 2007

• Nachricht senden

2

Montag, 29. Oktober 2007, 14:41

SLm arkadaSim yayindayken yazi yazmak için exper mode----> text acicakSin ve yazini yazicakSin boyut için Set Sizie Renk için Set CoLor yapicakSin
HareketLi yanip Sönen ReSimLi yazi içinde http://cooltext.com/ bu adreSi kuLLa biLirSin
ReSim koymak içinde exper mode---->PreSet--->urL veye fiLe
UrL aLabiLecegin yerde imageShack ve photo bucket gibi adreSLerden yararLana biLirSin

Yonca

Schüler

• »Yonca« ist weiblich

Registrierungsdatum: 12. Mai 2007

• Nachricht senden

3

Montag, 29. Oktober 2007, 14:44

@ okkaan1907,
önce bir AGK oku
konu basligi
baslik acmadan arama...

bak burda senin sorunun aynisi
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=31355#31355

okkaan1907

Anfänger

• »okkaan1907« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 26. Oktober 2007

• Nachricht senden

4

Montag, 29. Oktober 2007, 14:49

Zitat von »"AnkaraLee"«

SLm arkadaSim yayindayken yazi yazmak için exper mode----> text acicakSin ve yazini yazicakSin boyut için Set Sizie Renk için Set CoLor yapicakSin
HareketLi yanip Sönen ReSimLi yazi içinde http://cooltext.com/ bu adreSi kuLLa biLirSin
ReSim koymak içinde exper mode---->PreSet--->urL veye fiLe
UrL aLabiLecegin yerde imageShack ve photo bucket gibi adreSLerden yararLana biLirSin

eline koluna yüreğine saglık kardeşim sagolasın. HERSAEY AMA HERSEY GÖNLÜNCE OLSUN.

divane

Schüler

Registrierungsdatum: 27. Januar 2009

• Nachricht senden

5

Freitag, 17. April 2009, 16:29

haraketli yazıları nasıl yazabilirim

divane

Schüler

Registrierungsdatum: 27. Januar 2009

• Nachricht senden

6

Freitag, 17. April 2009, 16:31

veya bana hareketi yazı yazabilirmisiniz. DJ MELTEM olabilir

radyopoyrazfm

Anfänger

Registrierungsdatum: 17. April 2009

• Nachricht senden

7

Donnerstag, 23. April 2009, 13:33

mrb lar.temaya hareketli yazıları yazınca nasıl daimi olmasını saglıycaz. sürekkli o temada kalması için ne yapmalıyım. yardım lütfen, saygılar

9

Donnerstag, 23. April 2009, 13:55

radyopoyrazfm,

url ekledikten sonra design tol bölümünde disket resmi görceksiniz oraya tıklarsanız temanız o şekilde kayıt olmuş olur