Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
evet cevap bekliyom ? nerde fcp neden alındı ? adamin mod her kimse kim yapdıza bunu acıklma yapsın lüfen :
yok vaybee biz seni istemiyoz burda diyorsanız o yüzden yapdık diyorsanız
adam gibi söylen bunun . zaten bu anlma geliyor demi
son paylasım oldu burda benim de
ama acıklama bekliyom neden bu benim hakım
pes ettemdim edmem de beni bulan buliyor zaten
Vaybee43 Sanırım diğer mod arkadaşlar yazınızı görmemişler
bende bu ara pek giremedim foruma yeni görüyorum temanızı ..
fcp eklediyseniz kim değişebilirki veya silebilirki burası paylaşım mekanı
size kimin tavrı olabilirki bir yalnışlık olmalı yeniden düzenleseydiniz madem..
Ve yargısız infaz yaptığınızın farkındamısınız eğer silinseydi
tema tarihi saati altta yazar en son şu tarihte değiştirildi diye yazardı !
ben yukarıya bakıyorum öyle bir değişiklik göremiyorum arkadaşım Ltfn
tartışmak istiyorsanız burası paylaşım mekanı unutmayın...
Kimse kimsenin emeğine karışmaz,karışamaz..Bunu kim yapsa belli olur
*Se-LiN*, bende baktim görmedim demek ki adminin yedkisi var diye düşündüm hadi onu gecelim düzetlme yeri nerde onu söylermisn *Se-LiN*, ? ben görmedim siz ?
Cyber.Erbil tskler kardes ekledim ama daha önce de ekeldimdi ins kimse silmz busever ve silerze nedenini bilmek istiyoryom lütfen
severek burda birsyelr paylasiyom ben ama beni öyle bir sogtunuz ki burdan
allah biliyor .
iyi günde kullanı arkdsalar
vaybee43, Arkadasim biraz sakin sorabilirsin degilmi? neden direk yetkililere yükleniyorsun ?
Ne demek cevap bekliyorum? Hesapmi soruyorsun sen simdi ?
Lütfen biraz daha dikkatli olalim!
Seline katiliyorum neden üstünde bu kadar duruyorsunki?
Biliyorsunuzki temalar tasiniyor yeniden düzenleniyor!
Böyle tepkiye gerek yok degilmi?
Rapide girip 30-40 saniye beklemek neden dir 10-15 Kb icin?
Anında tıklayıp indirmek yerine?
Tamam oraya eklemiş de olabilirsiniz ama düzenlenmek amaclı temanız kaldırılmıs da olabilir her halukarda bu kadar sert cıkışmanız yakışı kalmamış!
Biraz daha yapıcı olmaya calışırsak her sorun hallolur diye düsünüyorum.
Harry®, kardes bu benim hakım deglim sence neden siliniyor fcp benim burda ve kimse cevap vermiyo tmm ok düzeltim düzeltik sagolun ama neden sildi onu ben cok merak ediyom fcp siliniyor ve fcp olmayan sey tema bölüme tasiniyor cok komik )
ama düzeltik demi sorun yok
----------) vaybee