Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
arkadaslar benim adres dosyasinin arkasindaki dosya silindi onu naslil geri getircez bilen varsa lütfen söylesin ????*
yaa fezilladan herşleyi halletim sonra sı ne olca bana soıylemrisniz raca etsem sizden
Edit
Önemli!!!
Byethost hakli olarak ücretsiz hosten yaptiklari sayfalarda reklamlarini görmek istiyor.
bunu su sekilde gerceklesdirebilirsiniz.
index.html belgesini bir editor ile ac!
en altlarda bulunan </body> kodunu bul
ve hemen üzerine, yani </p> ve </body> arasina , altaki kodu ekle
arkadaşlar bu dedğiniz kelime nerde yaa soylermsiniz lutfen sizdee amada acayıp anlatıyorsunuz sizde yukarda ne guzel fotorafları koymuştunuz oyle cokta zor değildi ama sonuna gelice ne yapaçam ben bu dediğiniz şey nerde
....
@ koraytm,
index belgesini web alanina yüklemeden evel, sag secenekle bir editör ile ac ve gerekenleri yap...
burda anlatiliyor --> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=1404
---------------------------------------------------------------
@zerobilgin,
sag secenekle tekrar bir dosya (htdocs) ekle .
slm çok güzel olmus eline saglık
ben filezillayı yükledim hotmaile gelen kodlarıda verdim anlattıgınız gibi htdocs dosyaınada attım ama altta gösterdiginiz editle acmam gereken kodları acamadım yardımcı olurmusunuz acaba editi nerden acıcam ve yayınlayacam siteyi acaba
slm arkadaslar cok güzel elinize saglık ama benim takıldıgım bi yer var filezillayı yükledim kodları girdim ve htdocs dosyasınada kopyaladım bilgileri
şimdi ne yapacam acaba gerisini yapamadım yardımcı olurmusunuz acaba
k.bakmayın iki üç kere yazdıgım içinde özür dilerim arkadaslar
@ *cekooo*,
index.html belgesinin üzerine 2x tiklarsan genelde ya Interne Explorer yada FireFox (yada herhangibi bir Browser acilir)
fakat bunu editlemek icin, (daha serverya yüklemeden)
bir editör ile acman gerek.
Nasil yapacan
fare ile degistirmek isdedigin belgenin (index.html) üzerine git ve sag secenek ile (bir kereye mahsus) bir editör programiyla acmasini emret.
örtnek mp3. ler gibi, mesela senin mp3 ler windows media player ile aciliyorsa, sag secenek ile baska imkanlarinda olur, (winap, musicmatch vs. vs.)
teşekkürler al-pi çök iyisiniz
bir sorum daha olacak kızmazsanız

ftp üzeri açınca frontpage ile sayfa açmam gerekiyomuş onu nerden açıcam acaba
slm günaydın sizlere ya ben kafama koydum bu işi yapıcam ama bir sorunum var ftl yükledim her şeyi yaptım ama yönlendirmek için işte kodlar bölümünde tıkandım kaldım resimdede götermişsiniz o kodları bulamıyorum ve site urlmi alamıyorum nolur yardım edermisniz arkadaslarım şimdiden teşekkür ederim sizlere beni yalnız bırakmayacanızıda biliyorum
@*cekooo* ,
hangi portali kullaniyorsun?
aldım çok teşekkür ederim eliniza saglık hallettim açtım siteyi çok saolun http://www.maviruya.byethost7.com
slm arkadaslar benim bir sorum daha olacak sizlere yayını yapıyorum siteyi açtım ama butonları nasıl kullanıcam acaba mesala kuralları veya şiir köşeini nasıl kullanabilirim acaba çünkü kurallar yazmıyo onun gibi yardımcı olurmusun acaba
*cekooo*, index.html kopyala ve ismini degistir.
mesela kurallar.html
sonra radyonun kodunu bu yeni belgede sil
yerine kurallarini yaz. ve ftp arciyla serverna yükle..
tabi index.html indede bir ufak degisik yapman gerek.
kurallar butonunu kurallar.html e yönlendirmen gerek.
anladım teşekkürler al-pi
arkadaşlar üye olamıyorum ya
Paylaşımınız içİn saolun
Reklam Cıkmadi Bir Türlü
Selamun Aleykum Herseyi Yaptım Bitii Bir reklam Cıkmadi hOsTuN Valla Yapan Kis Cok Güzl Anlatmis EmegiSaglik Allaha Razi OlsUN