Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

TraPZonli-KiZ

Anfänger

• »TraPZonli-KiZ« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 5. Februar 2007

• Nachricht senden

1

Mittwoch, 7. Februar 2007, 20:17

Mp3 yükliyecek bedava bir web alani ariyorum!

ya muzikleri yüklicem bi sayfaya misal filelodge var orasida olmuyo simdi
baska biyerde bilmiyom ona benter muzikleri yükleyebilceigm bi site varmi varsa cabuk söleyinnn nolurr hemen lazim bi site yapiyom onu bu aksam arkadasa göstrcem muzik eklicem site bulamadum uyyyyyyyyyyyyyyyy

)))Sibelimben(((

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 8. September 2006

• Nachricht senden

2

Mittwoch, 7. Februar 2007, 20:25

http://www.speedyshare.com/

TraPZonli-KiZ

Anfänger

• Nachricht senden

3

Mittwoch, 7. Februar 2007, 20:28

ama bu
Select the File you want to Upload. Maximum size: 24MB (Login for 480MB
diyo benim sarkiyi yüklermi tamamini

Mud-ti

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 10. September 2006

• Nachricht senden

4

Mittwoch, 7. Februar 2007, 21:01

istedigin dosyayi sec yükle gibisinden bişiy diyor maksimum dosya boyutu 24 mb login olursan 480 mb gibi bişiy dio

www.filelodge.com biraz ugrastiriyor ama becerebilirsen dierktlink ala bilirsin olinki bi incelim ben

TraPZonli-KiZ

Anfänger

• Nachricht senden

5

Mittwoch, 7. Februar 2007, 21:38

ya ben ona girdim baska site cikiyo anlamadim onuda

AllaTurkaa

Technik

• »AllaTurkaa« ist männlich

Registrierungsdatum: 8. April 2010

• Nachricht senden

6

Mittwoch, 7. Februar 2007, 21:43

Zitat von »"TraPZonli-KiZ"«

ama bu
diyo benim sarkiyi yüklermi tamamini

bir mp3 genelde 3-5 MB arasi olur, 24MB ile video bile göndere bilirsin.
bazi siteler .mp3 kökenki belgeleri kabul etmiyor.
winrar veya winzip ile paketle, sonra sibelimbenin verdigi adrse yükle ;)

ve senden ricam, verdigin baslik birda konuyla ilgili olsun!
"Acil Yardumm edunn nolurrrr" bende ilk okudugumda , seni biri dövüyor sandim :D

Registrierungsdatum: 17. März 2007

• Nachricht senden

7

Samstag, 17. März 2007, 13:52

ya raddo acdim devreye girdi fakat siteden dogru yönlendiremyiorum ,arka plan hepsi hazir ama radyo direck giris yapiylior ben .siteden dogru yapmak isteiyorum,simdiden tskler yardiminiz icin
saygilar sevgiler

maxma

Profi

Registrierungsdatum: 23. November 2006

• Nachricht senden

8

Samstag, 17. März 2007, 15:40

deniz gözlüm sordugun soru burasi ile alakali deil ki..
basliklari bir oku ona göre nereye neresini yazicagina bak olmuyo böle :x:

kralmusic

Anfänger

Registrierungsdatum: 25. Juli 2007

• Nachricht senden

9

Donnerstag, 26. Juli 2007, 01:41

www.dosyam.cc bence saglam ve hızlı ...olmasa gel ben kendı serverımden sana bır hesap acayım kac gb yuklıceksın...onu sole bana ftp vereyım sana ..saygıyla

edit. --- >> Slowcu

olmasa bu maıl adreslerınden maıl yaz ben yardımcı olayım...

Aklimda

Schüler

Registrierungsdatum: 25. Juli 2007

• Nachricht senden

10

Donnerstag, 26. Juli 2007, 01:50

ya iyide benim anlamadigim, madem radyo yapiyoruz, madem özen gösteriyoruz felan filan, yani masallah cingene isine cevirdik ha, resimler onun sitesinden, müzikler bunun sitesinden, ne bilim kodlar aha ordakinin sitesinden, nerdeyse yandaki bakkalinda serverine domainleri yüklücez ha, uzattikta uzattik yani, alin ayda 3-5 liraya kendi yerinizi ne bilim 500 ile 1 GB kayit yeri ile doldurunda doldurun hic olmazsa isin ciddiyeti belli olsun, yarim yamalak is yapiyoruz yani.

tamam bise demiyom sustum hem belirli sahis icin konusmadim, genel konustum ben.

Sonradan ekleme : yok simdi aklima geldi cogu dicek o paraya sayfami verirler adama, buyur www.1blu.de 1GB yer 10 MySQL Datenbank, 4 Domain aydati 6 aylik 1 Euro • www.beepworld.de ücretsiz • www.arcor.de buyur sana 25 MB ücretsiz • www.t-online.de al buyur 10 MB ücretsiz yani bakmaniz yeterli.

diger soruda niye o parayi verimki olucak simdi cogunun, onunda cevabi CIDDIYET yani 3-5 lirayi veremicek kadar fakir aciz insanlarmiyiz, hayir degiliz sadece isi belese getirmeye calisiyoruz ama bas bas bagiriyoruz karsidaki sirketin yada insanin sayfa hafizasini doldurdukmu cöktügü zaman nasil yapabilir bunu diye, ozaman önlemini almamiz lazim kendi yerimizi almamiz lazim diyorum.

Herkesin düsüncesine saygim var, aklima yatmasada saygim var, nasil biliniyorsa öyle yapilsin fakat benimde düsüncem bu.

ekremekrem

Schüler

• »ekremekrem« ist männlich

Registrierungsdatum: 25. Mai 2007

• Nachricht senden

11

Donnerstag, 26. Juli 2007, 08:27

Ben Müzik uplantında bu sitesi kullanıyorum gayet güzel http://muzikupload.net/index.php

Anonymous

unregistriert

12

Donnerstag, 26. Juli 2007, 08:48

Zitat von »"Aklimda"«

ya iyide benim anlamadigim, madem radyo yapiyoruz, madem özen gösteriyoruz felan filan, yani masallah cingene isine cevirdik ha, resimler onun sitesinden, müzikler bunun sitesinden, ne bilim kodlar aha ordakinin sitesinden, nerdeyse yandaki bakkalinda serverine domainleri yüklücez ha, uzattikta uzattik yani, alin ayda 3-5 liraya kendi yerinizi ne bilim 500 ile 1 GB kayit yeri ile doldurunda doldurun hic olmazsa isin ciddiyeti belli olsun, yarim yamalak is yapiyoruz yani.

tamam bise demiyom sustum hem belirli sahis icin konusmadim, genel konustum ben.

Sonradan ekleme : yok simdi aklima geldi cogu dicek o paraya sayfami verirler adama, buyur www.1blu.de 1GB yer 10 MySQL Datenbank, 4 Domain aydati 6 aylik 1 Euro • www.beepworld.de ücretsiz • www.arcor.de buyur sana 25 MB ücretsiz • www.t-online.de al buyur 10 MB ücretsiz yani bakmaniz yeterli.

diger soruda niye o parayi verimki olucak simdi cogunun, onunda cevabi CIDDIYET yani 3-5 lirayi veremicek kadar fakir aciz insanlarmiyiz, hayir degiliz sadece isi belese getirmeye calisiyoruz ama bas bas bagiriyoruz karsidaki sirketin yada insanin sayfa hafizasini doldurdukmu cöktügü zaman nasil yapabilir bunu diye, ozaman önlemini almamiz lazim kendi yerimizi almamiz lazim diyorum.

Herkesin düsüncesine saygim var, aklima yatmasada saygim var, nasil biliniyorsa öyle yapilsin fakat benimde düsüncem bu.

helal olsun cok dogru soluyon

AllaTurkaa

Technik

• »AllaTurkaa« ist männlich

Registrierungsdatum: 8. April 2010

• Nachricht senden

13

Donnerstag, 26. Juli 2007, 09:34

Aklimda ve pesimist,

oftopic konula pek ilgisi yok
[spoil]evet bende size katiliyorum, hosting fiyatlari umdugumuzdanda düsük...

fakat her ittasina varim, sizlerde ilk sayfaniza ücretsiz bir alanda basladiniz.
genelde ücretsiz bir alanda deney olarak baslanir, bir kac ay sonra cogunlukla basarili olmak isteyenler ücretlilere gecer ;)[/spoil]

14

Donnerstag, 26. Juli 2007, 11:05

Arkadaşlar isteyen ücretli yapar isteyen ücretli. Adminimizin de dediği gibi öyle sandığı kadar kolay bir iş değil ücretli serverla uğraşmak.
Sitemizde 250mb(byethost) ve 300 mb(phpnet) ücretsiz server sitelerinin resimli anlatımları mevcut. 10-20 mb la uğraşana kadar foruma bir göz atsalar neler bulacaklar haberleri bile yok!!

rpelen

Anfänger

Registrierungsdatum: 12. Februar 2008

• Nachricht senden

15

Donnerstag, 6. März 2008, 04:57

www.badongo.com dan da coklu ve limitsiz upload yapabilirsiniz. bildigim kadari ile dosya limiti de yok.

ama sanirim 50 gun download edilmeyen dosya siliniyor

edit: arkadaslar, download ederken, aynen rapidshare gibi kod istiyor, yani direct download linki yok, mp3 playerlarda calismaz :(( yani isinize yaramaz o konuda uzgunum.. ben de yeni farkettim

Prenses

Fortgeschrittener

• »Prenses« ist weiblich

Registrierungsdatum: 1. Mai 2007

• Nachricht senden

16

Donnerstag, 4. Dezember 2008, 10:03

TraPZonli-KiZ, www.photobucket.com bu siteye üye ol istediğin dosyayı upload edebilir linklerini kullanabilirsin ben kullanıyorum sorun yaşamadım kolay gelsin

emre çilingir

Fortgeschrittener

• »emre çilingir« ist männlich

Registrierungsdatum: 9. Mai 2009

• Nachricht senden

17

Donnerstag, 3. Dezember 2009, 20:46

Site.Mynete Müzik Yükleyebiliyonuz Ama Müzigin Boyutu 1. Mb 'tı Gecmeyecek ....

18

Freitag, 4. Dezember 2009, 17:09

www.4shared.com

Bu adrese üye oluyorsun ve sana 10 gb dosya kapasitesi veriyor. Ama Mp3 leri siliyorlar mı bilmiyorum. Denemeye değer...