Zitat von »"selenmad"«
slmlar dj irem dj yalcn dj sevda dj saglikci_28 bır kac renkte yazarsanız sevınırım tskler şimdiden

Zitat von »"sinemis"«
slm benimde sizden bir ricam var cesitli sekillerde DJ TU@NN@ isimleri yazarmisiniz daha oncede rica etmistim ama sanirim gorunmedi simdiden cok tskr ederim saygilarimla..

Zitat von »"~~ecel~~"«
bunun aynısından bı kaç renkte DJ KüBRa yazarmısınız

Zitat von »"mavi-sihir"«
Selam, radyomuzun djlerine isim yazabilmisin lütfen mümkünse tabi simdiden cok tesekürler.Öne arkaya yada sağa sola hareketli olursa sevniriz. dj berat-dj sevil-dj melek -dj türkü-dj özkan-dj tolga-dj altun-dj güldamlası-dj sibel-dj selen-dj gönül dostun-dj aybüke sayimiz biraz fazla ama uygun olduğunuzda lütfen rica ediyorum çokkk tesekürler.İZMİRDEN Selamlar sevgiler ,basarilar

Zitat von »"elfid@"«
slm banada DJ ELFİD@ yazarmisiniz bir kac renk olursa sevinirim teşekkürler şimdiden elelrinize sağlık

Zitat von »"dilaver"«
selam dj isimleri icin teşkrl yalnız bi dj ismi daha lazım crayz_dodo dönerli renk siyah gümüş olabilir teşkrl
Zitat von »"masum_güzel"«
slm dj firari sevdam yazabilirmisin şimdiden tşklerr
Zitat von »"bedrana"«
sizden bi ricam olacak. bana da DJ YILDIRIM yazısını yazabilirmisiniz. şimdiden tşk ederimsizden Gelişmiş editöre geç
Zitat von »"~~**LEYL@**~~"«
a.slm cok güzel yapim bana dj leyla lazim ama ricam url olmasin elineize salik emeiunize salik cok tsk ederim