Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Bilgisayarım aniden kendiliğinden kapaniyor
arkadaslar bilgisi olan arkadaslardan bir yanit yada cevap bekliyorum lütfen cok acil.
Benim pc uzun zamandir nete girmesemde aniden kendiliyinden kapaniyor ve arkasindaki kabloyu cekip tekrar takmadanda acilmiyor tekrar.
Fakat bu sürekli olmuyor aniden yani olan sey ama bazi zamanlarda günde nekadar pceyi aciyorsam en fazla yarim saat durmadan kapaniyor .
hele dizi falan hic izleyemiyorum ne yuotubte nede baska bir sitelerde.
dediyim gibi neden böyle oldugunu yada ne yapa bileceyimi bilen bir arkadas varsa yardimini bekliyorum ricayla simdiden cok tsk eder saygilarimi sunarim.Akasya
AKASYA,
öncelikle konu başlığını gerekli alana aldım yanlış bölüme açmştınız
bu başlıkta biçok bilgi bulabilirsin yanlız başlık açmadan önce aramayı kullanmalısın çünk Allaturkaa'da aradığın her probleme aşağı yukarı çözüm mevcut
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=13850