Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Zitat von »"titanium_99"«
selam kardeşim öncelikle eline, emeğine ,yüreğine sağlık.Hepside birbirinden güzel olmuş.Senden dj olan eşim ve kendim adına 2 dj nick istesem.DJ-KAAN ve DJ-DERYA_ABLA olarak umarım okur ve yanıtlarsın.Şimdiden harcıyacağın emeğin için çok teşekkürler.Kolay gelsin
Zitat von »"titanium_99"«
selam radyo-anadolu fontu ile DERYALARDAYIM-FM,
HOŞGELDİNİZ,
''www.deryalardayim-fm.com'' (i ile yazılacak)
yazarsaniz çok seviniriz radyomuz adina sizi kutluyorum. Emeğinize yüreğinize sağlik.Başarılarınızın devamı dileğiyle ALLAH a emanet olun.
Zitat von »"PAMIR77"«
ABİ RİCA ETSEM, (BeN KRAL, DJ REIS, HASAN) SEKILDE YAZILDIGI GIBI BANA YUKARIDA DJ SONER DJ YARALI YUREKE YAPTIGINIZ GIBI KIRMIZI YILDIZLI PANO SEKLINDE YAZILAR ITALITIK OLUCAK SEKILDE DJ ISMI YAPABILIRMISINIZ
Zitat von »"seckin54"«
almanyadan canli yayin.... dj dilara...asimavifm hosgeldiniz kirmizi sekillerde yapabilirmisiniz simdiden tskrler ederim
Zitat von »"mcbaran"«
mrb banada DJ-DELİLA yesil kirmizi rengten bi kaç tane yapabilirmisiniz simdiden tskler
Zitat von »"C@NISI"«
fistik okadar yazdim ama cevap allamadim yapmicakmisin yoksa zamanin mi yok tema yapdim arkadasima acilen temaya eklemem gerek nick ismini lütfen yardimci olurmusun
Zitat von »"ASİ_RED"«
SLM KOLEY GELSIN ELINISE SAGLIK BENIM BIR ISTEGIM VAR YAPARSANIZ SEVINIRIM BENIM ISMIMI DE YAPARMISINIZ DJ EFSANE DJ İMREN YAPARSANIZ SEVINIRIM TEKRAR KOLEY GELSIN ARKADASLAR
Zitat von »"memati_5757"«
şimdiye kadar yazdıgınız yazılardan dolayı tesekkur ederım.emegınıze saglık.rica etsem bıkac tane daha yazı yazabılır mısınız?
DJ SERSERI
DJ HAMZA
DJ AYLIN
H.ORNEK FM
DJ SADO 57
Zitat von »"Fatmanur13"«
DJ AYSEGUL
DJ FATMANUR
VE
DJ MELTEM
YAZAR MISINIZ??
(şimdiden teşekkürler)
=)
Zitat von »"06gece06"«
slm
yapmısken bende isterim DJ 06gece06 simdiden teskur
Zitat von »"asd54asd54"«
selam elıne salık
DJ AŞKIM
DJ AYNUR
DJ HALODAYIM
BIKACTANE DÖNENLERDEN YAPARMISIN YAPARSANIZ SEVINIRRIM 3CARTANE YAPARSANIZ SEVINIRIM SIMDIDEN TESEKÜR EDERIM ELINE YÜREGINE SAGLIM KOLAY GELSIN
Zitat von »"derbeder34"«
vaybe kardeşim benim ellerine koluna saglık herşey için cok tşk ederim hep cok güzel olmuş bana ricam oalacak dj canımıniçi delikanlı dj kemal dj kenan dj arnavut16 dj serpil dj sinoplu dj selin dj gülhan dj seko dj ilayda serayfmhoşgeldiniz bunları bana yanan sekilde yazarmısın rica etsem şimdiden ellerine koluna saglık cok tşk ederim sana cok yk olduk ama özür :harika:
Zitat von »"ErKaN93"«
kardes banada resimler yapsana lütfen
1. KutsaL fm
2. erkom
3. DJ eqQ
4. eko
Bunlarin Dördüne ReSimLer yaparmiSiniz Lütfen Simdiden Cok SagoLun![]()
Zitat von »"74KARDELEN"«
VAYBE RİCA ETSEM BANADA ALANYADAN CANLI YAYIN DJ ÖMER VE ISTANBULDAN CANLI YAYIN DJAYNUR SIVASTAN CANLI YAYIN DJ DAMLA YAZARMISINIZ COK TSK SIMDIDEN
Zitat von »"DERTLi-74"«
slmmm degişik sekillerdee dj sekerlik yazısırica etsemm tesekkür ederim DJ SEKERLİK DJİ KAPLAN DJ DERTLİ-74 DJİ YAGMUR DJİ ASİ COCUK YAZILARI RİCA EDİYORUMM
Zitat von »"derbeder34"«
sag ol vaybe kardeş bidaha cıkmam karsına ellerine saglık herşey için cok tşk ederim kusura bakma senide üzdüm sana başarılar dilerim :cry: :roll: