sevgili kardesim bir ricam olacak banada dj ciftlikli dilek yaparmısınız hareketli 4-5 tane cok tsk edrim simdiden
Zitat von »"Seckin"«
evet dursunda logo ama cok ilginc oluyo bertcan yapiyom radyo sayfasina kadar koyuyom ama tskrler isin icine para girdimi ben olmam bertcan :lol: :lol: :lol:
Zitat von »"=BIRYUDUM="«
SLMMM BANADA DEGISIK RENK VE SEKILLERDE ££ FOSFORLU YAPARMISINIZ??? BIRDE.... NAZARFM 53..... SIMDIDEN EMEGINIZE YÜREGINIZE SAGLIK..CALISMABIRDE ....ALMANYADAN CANLI YAYIN.... HAZIRLARSANIZ SÜPER OLUR:::TSKKKKKKKKKKKK LARINIZ COK BASARILI DEVAMINI DILERIM

Zitat von »"dj melek"«
slm dj emos ismi rica edebilirmiyim tskr ederim degişik bir kaçtane

Zitat von »"Seckin"«
dj delikanli24..dj hakan...dj naz..dj melek dönerli sekilde dj isimleri istiyorum yardimci olurmusunuz simdiden cok cok tskrler ederim

Zitat von »"dilaver"«
tekrar rahatsız ediyorum ama dj kubii yazarmisiniz bi kac tane olursa sevinirim teşkrl renk siyak gri olabilir

Zitat von »"Seckin"«
bana delikanlimfm dj menekse mavi sekillerde yazilar istiyorum tskrler ederım yardımlarınız
ıcın

Zitat von »"SuSquN_4RTiST"«
mrb arkadasim bende istekde buLuna biLirmiyim
eger mumkunse bu isimLeri yazarmisiniz hepsinden 2 tane oLursa sevinirim donen gifLerden oLsun simdiden tsk
Dj-SuSquN
Dj-CaDi
Dj-CeyLan
Dj-HüSeyiN
Dj-HüLyA
Dj-NiLo
Dj-ZuZu
Dj-DamLa
yAnLiz rica etSem Dj-SuSquNu Bu gifDen yApa BiLirmiSiniz
![]()

Zitat von »"yettibee"«
selamlar kolay gele sizden bir ricam var DJ SÜPER MURRO Kirmizi, siyah, mavi .Renklerden yaparsaniz sevinirim birde DJ MENEKSE Olursa sevinirim simdiden tesekkürler
sagolun

Zitat von »"alfonzoo__"«
kardesım senden rıcam banada güzel bir DJ_S3L!W DJ_D!L3M yazarmısın şimdiden emegine saglık

Zitat von »"habibe"«
BANADA DH HABİBE VE DJ MUSTAFA VE BİDE DJ CAN YAPIP YOLLARMIINIZ
CESITLI RENKLERDE BI KAC CESIR OLSUN SIMLI YAZILAR VE HAREKETLI YZILAR OLSUN ACIL LAZIM