Zitat von »"TUGBA"«
slmm arkadaslar bana dj kelebek ile birlikteliniz devam ediyor yazisini yazabilirmisn pembe ve kirmzi olsun iki tane simidien tsk ederimm aeolun

Zitat von »"TUGBA"«
slmm arkadaslar bana seko16 fm raadyosuna yaptiniz gibi pano banada yaparmisniz rica etsem ortakoyfm e hos geldiniz yazi simdedn tsk ederim basarilarinizin devamini dilerim
Zitat von »"Seckin"«
cadi sema dj ism istiyom yardimci olurmusunuz

Zitat von »"beratcan"«
vaybee43, F.I.S.T.I.K
bir öneride buluniyim
çoğu zaman kendi radyo linklerini verip o radyo linklerinin giflerini isteyen oluyor bazılarını editliyorum (görebildiklerimi) ''Allaturkaa'' banner varsa linki ellemiyorum
radyo linklerinin giflerini yaptığınızda ister istemez o link gifleri forumda kalıyor
eğer mümkünse radyolarına kısa sürede olsa girip baktıktan sonra o şekil gif isteyenlerin radyolarında ''Allaturkaa'' Banner'i varsa yapmanız yoksa o tür isteklere cevap vermemmeniz'dir
Zitat von »"dilaver"«
SLMM BANA DJ KARIZMA YAZARMISINIZ RENKLER ACIK MAVI GUMUS OLABILIR BI KAC TANE RICA EDE BILIRMIYIM ? TESKRL

Zitat von »"memoli"«
slm bana 2 tane kırmızı renkte DJ SEVDA ve TÜRKÜ-GÖZLÜM FM yazabilirmisiniz.şimdiden tesekkür ederim

Zitat von »"VOLKAN66"«
benim ismimi de yaparsaniz cok sevinrim DJ BeRDaN ayni bu sekilde yaparsaniz sevinirim guzel bir sey olsun renkte kirmizi olursa sevinirim tsk

Zitat von »"dynamik55"«
slm arkadasim dj erkan , dj yusuf dj yaren ve dj huybushow yazarmisin simdiden ellerin dert görmesin saolasinn . paylasimlariniz süpeerr tskler.

yapamdım mı kkardesim iyi bak ondan sonra cevap ver iki sayfa geri git isteklerin nerdemis gör
Zitat von »"yettibee"«
SELAM SIZDEN IKI DEFA RICA ETTIM
DJ DELIYÜREK DEGISIK RENKLERDEN VE DÖNMEYEN SADE DURAN AMA YAPMADINIZ TESEKKÜRLER ILGINIZE KOLAY GELSIN
Zitat von »"vaybee43"«
Zitat von »"yettibee"«
selamlar sizden bir ricam var DJ DELIYÜREK farkli renklerden dönmeyen sade yaparsaniz tesekkür ederim sagolun ve Dj OrKiDe farkli renklerden yaparsaniz sevinirim hadi kolay gelsin
![]()