Zitat von »"sheqer_61"«
cok acil .S arkadasım lutfen dj_münevver gıfı . kolay gelsın

Zitat von »"isyan ateşi"«
KARDES BNA DJ KALPSİZ YAPARMISN 2 3 TANE OLSUN ŞİMDİDEN ELİNE SAGLİK

Zitat von »"karizma:54"«
BANADA DJ ISMI VE HAREKTLI GÜZEL ASK SÖZÜYAZARMISINZ ADIM EMIR
SIMDIDEN TSKLER
Zitat von »"F.I.S.T.I.K"«
Zitat von »"zemzem"«
sizden ricam .. eger mümkünse isimleri ayrintilı anlatım üzgünüm bu konuda saskınım nasıl yapacagimi bir türlü anlayamadim
Zitat von »"asd54asd54"«
selam arkadasım senden rıcam olacak eyer mümkünce halkanınicinde dönen dj kardelen yaparmısınız ayrı ayrı 4 rek sımdıden tesekür ederım sızı yoruyorum umarım kızmadınız kendım yazmak ıstıyom ama beceremıyom
dj.zemzem
dj.günısıgı
dj.merve
dj.hacı
dj.meltem
dj.UFUK
dj.sercan
dj.safa
dj.sakir
piyanist ORHAN
http://www.editcom/
SİZDEN RİCAM BU DJLERİMİZE EN GÜZELİ DİLEYİM VE RİCA EDERİM.
ZEMZEM arkadasim bu mesajdan bisey anladiysam arap olimm))
"asd54asd54" <<<< bu niki alinti yapmissin üzgün, saskin oldugunu söylemisin,neyi nasil yapamiyosun anlamadimm[/quote
![]()
) kolay gelsin simmdiden tskler
Zitat von »"yettibee"«
selamlar sizden bir ricam var DJ DELIYÜREK farkli renklerden dönmeyen sade yaparsaniz tesekkür ederim sagolun ve Dj OrKiDe farkli renklerden yaparsaniz sevinirim hadi kolay gelsin

Zitat von »"*_HASRET_*"«
vaybee43 slm ben sude banada Dj_SUD£ olarak yaparsan sevinirim birde candamarimsin gif yaparsan sevinirim ama lütfen rengi kirmizi olsun) kolay gelsin simmdiden tskler

Zitat von »"djhalilse"«
Yuvarlak İçinde Dönen varya Dj halil yazmasını isterim ilk baştaki gibi konyamı ne işte o
Dj Halil www.edit.gg siteme ve radyoma beklerim

Zitat von »"F.I.S.T.I.K"«
Zitat von »"zemzem"«
sizden ricam .. eger mümkünse isimleri ayrintilı anlatım üzgünüm bu konuda saskınım nasıl yapacagimi bir türlü anlayamadim
Zitat von »"asd54asd54"«
selam arkadasım senden rıcam olacak eyer mümkünce halkanınicinde dönen dj kardelen yaparmısınız ayrı ayrı 4 rek sımdıden tesekür ederım sızı yoruyorum umarım kızmadınız kendım yazmak ıstıyom ama beceremıyom
dj.zemzem
dj.günısıgı
dj.merve
dj.hacı
dj.meltem
dj.UFUK
dj.sercan
dj.safa
dj.sakir
piyanist ORHAN
http://www.editcom/
SİZDEN RİCAM BU DJLERİMİZE EN GÜZELİ DİLEYİM VE RİCA EDERİM.
ZEMZEM arkadasim bu mesajdan bisey anladiysam arap olimm))
"asd54asd54" <<<< bu niki alinti yapmissin üzgün, saskin oldugunu söylemisin,neyi nasil yapamiyosun anlamadimm![]()