AllaTurkaa »
 AllaTurkaa » Flatcast Tema - Preset - Fcp  ve Arka Planlar »
 Flatcast Tema - Preset - Fcp  ve Arka Planlar » Flatcast Radyoları  icin Grafikler, Arka Planlar, Yabancı ve Imsasız Temalar »
 Flatcast Radyoları  icin Grafikler, Arka Planlar, Yabancı ve Imsasız Temalar » Karışık »
 Karışık »
Zitat von »"C@NISI"«
rica edersem ayni bu nick gibi
((->*Dj_BiRBiLseN*<-)) nickini kahve rengi yaparmisin
cesitli kahve rengi olsun icinde éyer mümkünse tabi mümkün dilse sadece kahve rengi olsun birde ((~*Dj_SeNsiZLiK_ÖLüM*~)) bu herangibi bi renk olabilir simdiden tskler

Zitat von »"masumserseri"«
SLM ARKADAŞIM DJ GÜL S!ZL£RL£ DJ GÜRHAN ŞEKLİNDE OLURSA ÇOK MAKBULE GEÇER ŞİMDİDEN TŞK EDERİM
DJ DUYGU S!ZL£RL£ DJ GÜRHAN GİBİ OLURSA SEVİNİRİM TŞKLER
DJ NURGÜL S!ZL£RL£ DJ GÜRHAN GİBİ OLURSA SEVİNİRİM BEYAZ RENK
MERCİİİ
DJ BUSE S!ZL£RL£ DJ GÜRHAN GİBİ OLACAK BUDA BİR ZAHMET ÇOK TŞK EDERİZ ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM
DJ GÖKTUG S!ZL£RL£ DJ GÜRHAN GİBİ OLACAK TŞKLER ELLERİNE SAGLIK BAY BAY

Zitat von »"__anatolia__"«
selam kolay gelsin bana radyo banneri olarak MORAL FM ve DJ ANATOLIA sizler le(kirmizi siyah ve hareketli lütfen) yaparsaniz sevinirim

Zitat von »"derya_bdrm"«
selam harikasınız başarılarınızın devamını diliyorum bende bi dj deniz yazısı rica edebilirmiyim size zahmet olacak şimdiden tşkr eder başarılar dilerim ayrıca nice senelere byby

Zitat von »"hayri"«
s.a abi kolay gelsin ben gif yaptırcaktım sahmet olmassa ~~(*asi_cocuk*)~~
olursa sevinirim ve ben sürekli hareketli şarkılar calıyorum onagörebi gif yaparsan sevinirim bide
RAKİPSİZ TEK RADYO
WWW.editTR.GG
DOSTLUĞUN VE
MÜZİĞİN
TEK ADRESİ
yazarsan sevinirim sana zahmet abi ve vaybee43 raddyomuza sirekli geliyosun tskr ederim hemsom)))

ARKADAŞ SEN NİYE YAPIYOR BU YAZILARI TEKMİSİN SEN YARDIMCI ALSANA YANINA
BU NEYA 18 SAAT OLDU
BEN 18 SAAT TE RADYO KURUYORUM YAYIN ALIYORUM DJ BULUP FALİYETE GİRİYORUM
Zitat von »"di_cey"«
slm bastan sona kadar eserlerınızı ınceledım benımde ısteklerım olacak rıcalarım [dicey] [dj ceyhun] [cizbakalımfm] bunlar 100mb nın latında olursa sevınırım buyuk olmasına gerek yok kucuk bısey olsada olur tesekur ederım basarılar

Zitat von »"F.I.S.T.I.K"«
ARKADAŞ SEN NİYE YAPIYOR BU YAZILARI TEKMİSİN SEN YARDIMCI ALSANA YANINA
BU NEYA 18 SAAT OLDU
BEN 18 SAAT TE RADYO KURUYORUM YAYIN ALIYORUM DJ BULUP FALİYETE GİRİYORUM
heee arkadasim tekimm,seni aliyimmi yanima yardimci olarak istermisin???
Bunee bölee bu kadar acele anlamis degilim,sen saat 18:00 de yayin aliyosun diye,ben o saate kadar gifleri hazir etmek zorundamiyim,burada oncaa insan var bi tek seni gördümm bölee sabirsizz.Ben buranin maasli gif elemani deilim ki canimm.Isteklerini yaparsin beklersin elimden geldigi kadar bütün nikleri fazla fazla yapiyorum ekliyorum vaktim oldukca,bi tek seninmi radyon var burda,ama sabirsiz olan yokk,sayfa 24 de niklerini yaptim ekledim,böle davrandigin icin hepsinden birer tane simdilik ve ayni sekil devam edersen bida yapmam seni uyariyorum.
 ( arkadaslarr yaparsaniz sevinirim dönen isimler dj efe pasaa leyla özlem tesekkürler
( arkadaslarr yaparsaniz sevinirim dönen isimler dj efe pasaa leyla özlem tesekkürler								 Stil ändern
 Stil ändern

Freitag, 31. Oktober 2025, 19:47
 Freitag, 31. Oktober 2025, 19:47 Zum Seitenanfang
 Zum Seitenanfang