Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
)yeniden kolay gelsin abi
Zitat von »"asd54asd54"«
selam bana yazdıgınız djler için tesekür ederım bazıları olmuyo yanı 100 megavatı gecdıgı ıcın
dj aykıs dj kardelen dj pelin dönen ve kalın yaparmısınız sarı renk ve mavı agırlıklı sımdıden cok tesekür ederım bılıyom bel kı cok oluyom ama bagıslayın

Zitat von »"asd54asd54"«
[marq=left][marq=up]BENIM DJ ISIMLERIM HARIKA AMA 100 MEGAVATI GECDIGI ICIN RADYOYA NASIL ALINACAK
2TANESI OLUYOBENIM DJ ISIMLERIM HARIKA AMA 100 MEGAVATI GECDIGI ICIN RADYOYA NASIL ALINACAK
2TANESI OLUYO DJ HALODAYIM2 DIYE YAZARMISINIZ
Zitat von »"isyan ateşi"«
kardess valla senide yoruyoz ama kusura bakma kardesimm bnim bii istegim daha varr kardesimm bana kırmızı ile beyaz bii dj yanar yaparsamm çok sevinirimm hareketli olsunn kardesimm bide isyan ateşi yaparsan çok çok sevinirimm şimdiden eline koluna saglık saol kardesimm

Zitat von »"hayri"«
Dj Asilkan
Dj Sempatik
Dj asabikız
Dj Fatih
Dj Efsane
abi bu yazıların biraz çeşitli şekilde yap be daha eyü olur ve hareketli yanar döner yap vaybee yazmısın ya sen onlar gibi ok)yeniden kolay gelsin abi

Zitat von »"mcbaran"«
DJ ZİLAN SİZLERLE DJ BERMAL SİZLERLE yazabilirmisiniz simdiden ellerine saglik haraketli gif olursa sevinirim

Zitat von »"__anatolia__"«
selamlar arkadaslar gif yapabilen bi arkadastan bi ricam var Bana gönül dostları fmde dj anatolia sizlerle ilave baska yazilar olabilir bide tek dj anatolia gifi yapabilirseniz sevinirim simdiden cok tesekkür ederim ilginiz icin