Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
ekleye basında "Eklemen için geçerli bir kural seçin" Uyarı mesajı çıkıyor
Bence firewall falan cok karistirmayin :roll:
Ip sabitlendikten sonraki hali olumlu oldugundan her pirtiklama bir can'a mal olabilir
ok o zaman kalsin bakalim boyle.
Umarim bir daha problem cikmaz.
Yardimlariniz için teşekkür ederim..
zaten ilk yaptığımızda da portların açıktı. o şekilde yapcaksın zaten. bu zamana kadar ben sorun yaşamadım umarm sende yaşamassın.
selammm arkadasslarr bende bu arkadasin yasadigi sorununn aynisini yasiyorumm hatta saatlercde ugrastim ama bi türülü map yesil olmadi
modemde port da actimm pc ip de sabitledimm
pc dende ayarlari yaptim ama olmadii hala kirmizi ikiside adeta kafam durdu bu sadece port acik olanlar yayinima girebiliyo onlar girince herkez gelebiliyo ama o ciktigi zaman herkez düsünüyoo bu konuda lütfen yardim edermisinz bana
karizma:54, yazilanlari okursan yardimci olur,
oncelikle IP adresini sabitlemelisin,
daha sonra yanlis IP adresi girmeden anlatilan sekilde port ac,
firewall ayarlarinada bakman gerekiyor, cunki engelleyebiliyor,
kullandigin koruma programinda engelleyenler arasinda olabilir,
islemleri yeni bastan sirasiyla uygulamayi dene yeniden..
ben önüme gelen her yere yaziyorum cünkü birisi cikip diger dinleyicielrin düsmesinden biktim valla bakmayin kusruma ok
sirasiyla derken ilk önce ip sonra firawal ondan sonrada modemden mi yapim bunumu demek istiyosunuz anlamadim ?
sorry ben deutschland danyaziyom aslinda 4.16 da bu sorunu yasamadim port ayarlarimi yaptikdan sonra ama f5 gecis yaptikdansonra olmadi acaba onun flatcast port numarasi farklimi ? yada varmi böyle bisi
F5 de portun onemi daha buyuk,
sirasiyla dedigim yani,
oncelikle IP adresini sabitle
video ile:
http://www.allaturkaa.de/fcp/videos/ipsabitleme.html
resimli anlatim ile:
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=18637
ayrica XP'mi yoksa Vista'mi kullaniyorsun bunuda bilsek iyi olur,
birde windowsdan port acmanda gerekiyor:
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=10246
bu linklere bak gerekenler anlatiliyor,
bunlari yaptikdan sonra modemden port acmalisin,
bunun icinde modem bilgilerini verirsen sana gerekli anlatimi bulabiliriz..
ok suan yaptiklarinin hepsini yaptim benn ip de sabitledimm windowsdan da port actimm
xp kullaniyorum
modem markasi arcor-dsl WLAN-modem 200
suan baktim yine acik deyil
yanliz modem ellemedim cünkü ordan port ayarimi yapmistim ama simdi tekrar girip yeniden yapicamm
tekrarliycam yani
ve simdi port girdim ayarlari yeniden yeniledim radioyu actim tekrar ama bisi degismedi yine ayni
modeme girdimde port numarasi 40123 veriyorum
windosdan da aynisini veriyorum
acaba baska bi numarami olmak gerekiyo ? oder ich wieß nicht
karizma:54,
Ayarlari ,sadece ROUTERden yapicaksiniz. flatcast için 40123-40123 portlarda.,ve en önemlisi..FIREWALL i kullanmayin. acik birakin bunu kullandiginizda lowid alirsiniz yada keser.
ARCOR Einstellung a girin.Online Butler a ordan da,Butler-konfiguration..Burdan XP_Firewall yazan karecikleri bos birakin ve alttan okey e basin. Buda olmassa eger,,netzwerkverbindung u ac,ordan eigenschaft a gir ..ordan internetprotokoldan tekrar ayar cek.(TCP/IP ) (eigenschafta bas) . ip adresine dikkat et. 1 yerine 0 kullandiysan da keser. mesela..kabellan..192.170.0.1 ..WLAN 192.170.1 .1 olması gerek.
Übersicht
--------------------------------------------------------------------------------
Einrichtungsassistent Erweiterte Einrichtung Verwaltung
Arcor
Andere ISP
Media Bandbr. Mngm. Kennwort
LAN
Wireless LAN
WAN
NAT
Dynamisches DNS
Zeitzone
Firewall
Content-Filter
Fernverwaltung
UPnP
Protokolle
Media Bandbr. Mngm. Systemstatus
DHCP-Tabelle
Any IP-Tabelle
Wireless LAN
Diagnosefunktionen
Firmware
Falls Sie diese Nachricht sehen, benötigen Sie einen mehr CSS-kompatiblen Browser, wie z.B. MS Internet Explorer 4.0 oder höher.
--------------------------------------------------------------------------------
benim arcor modeme girince bunlar yaziyo sizin bahsetikerinizi bulamadim eger resimli yada videolu bi gösterim varsa yapabilirim 1 saatir bakim ama yapamadim
firewall yaziyo ama onada girip kurcalamak istemedim acikcasi
daha fazla bozarim die
:burda:
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=3297
beratcanin verdigi linkte, admin firewall kurallarini anlatmamis, yada detayina girmemis..
ordaki islemleri yaptiktan sonra ya firewall u kapatirsin yada firewall kurallarini eklersin (yanilmiyorsam bir video da olacakti)
benn bercan kardesim ben port verdigim zaman oakdar fazla port numarasi cikmiyo ama el ayariyla kendim yazdim modemdenn
ama yine olmadii firawall devre disimi birakim ben kafam karisti yine böylede yaptim yine olmadi
Erste Port Nr. Letzte Port Nr. IP Adresse
1 Alle Ports Alle Ports
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Aktiviere Einstellungen für Emule für die folgende IP-Adresse:
192.168.1.33