Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
tsk ederım mustafa 7171 :

nıden ayıp didin gi
tsk ederım adıge saol can
tsk ederım topragım canımsın
emegine yüregine saglik çok güzel olmus.paylaşım için tsklr gulum64
tsk ederım eylemcık saol cnmbgenmene sevındım
eline sağlık canım..çok güzel olmus
eenniiss, saol can o guzellik sizin kalbinizde
anaaaaaaaa yaw gulum ben bu temayi yapacaktim ama cok fantazi diye kiziyon bana ama sen yaptin

(((
iso1972,

sana yasak ben yapacam sen bakacan cnm ve sana kullanmak yasak boyle temalari
60GeNCLiK, tsk can
Her ne olursa olsun sözümün arkasında dururum daha önce bir yazıda belirttiğim neden dolayısıyla yani tükürdüğümü yalamıcağım için bu tür mesajlara gerekeni yapıcam.
Buyrun nedeni;
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=21767
Temalarınız sizin mesajlarınız sayesinde önlerde değilse nedenini anlamanız için okuyun o konuda yazılanları çünkü diğerleri eski yerlerinde durmaya devam edicek. Ön sıralara sizin mesajlarınızla değil üyelerin yorumları ile gelebilicek sadece, bir başlıkta üyelerin cevabından çok kişinin teşekkürüne yer ve gerek yok!
SOOKKK GOSEEELLLLL ADM ah bn ne ettim deo sanki

guzel gulum abla dicem benden garanti boyuksun paylsm icin tsk
Gülüm 64 Paylaşım İçin Tskler.