Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

• »dj_antikor« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 11. September 2007

• Nachricht senden

1

Mittwoch, 26. November 2008, 00:16

Şimdi Sonlandır HATAsı !!!

Arkadaşlar Bilgisayarımı tam kapıyorum ki karsıma IEXPLORER.exe ŞİMDİ SONLANDIR sayfası çıkıyor.Ne kadar bilgisayarı yeniden başllattıysamda bu gitmiyor.Bir Çözümü varmı . Mesalarınızı bekliyorum.

Masum Masum

Erleuchteter

• »Masum Masum« ist weiblich

Registrierungsdatum: 31. Januar 2008

• Nachricht senden

2

Mittwoch, 26. November 2008, 00:19

Mert, kullandigin IE hangi surumu,
eger Internet Explorer 8 kullaniyorsan, bu surumde cok fazla sorunlar yasaniyor,
bence silip standart IE yukle, umarim duzelir..

3

Mittwoch, 26. November 2008, 12:06

dj_antikor, öncelikle o hatayı verdiğinde açılan ufak ekranda o programın ismi dll olarak belirir işte hangi programın dll si görünüyorsa explorer in o hatayı verme sebebi şudur o programın siz pc yi kapatırken arkaplanda çalışıyor olmasından kaynaklanır bu hatayı devamlı vermez sadece o an içn verir

yani siz o programı normale kapatttınız belki ama arka planda asılı kalabiliyor bazı programlar buda explorer hatası gibi görünür

pc nizi kapatmadan önce o hatayı almamak için

şunu yapın CTRL+ALT+DEL tuşlarına birlikte basın çıkan ekranda o programı bulup sonlandırın tekrar kapatın pc nizi o hata gelmez

ama komple çözümü altta anlattığımgibidir

ama aynı hatayı tekrar pc yi kapatırken alıyosanız pc yi kapatırken o programın ismine bakın ya yeniden kurcaksınız driverini veya o programı pc den kaldırcaksınız

çünkü o program sağlamda olabilir hatalıda olabilir devamlı aynı hatayı almanız sonucunda en iyi işlem programı kaldırmktır pc den