Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
*Se-LiN*, güzel calisma olmus,eline emegine saglik.aslinda ben bu kadina hayranim ama düsünüyorum acaba o da bana hayran mi diye

)
paylasimin icin tskrlr
payLaşım için tşkLer çok qüzeL çaLışma oLmuş
*Se-LiN*, hayran olunmaz mi hiç

) temanda daha bi güzelmi cıkmıs ne

emegine saglık
*Se-LiN*, çok hoş bir tema olmuş hayranları çok beğenicektir eminim eline sağlık
Harika GüseL oLmuş Emeğine SağLık
*Se-LiN*, emegine saglik
guzel calisma olmus
devamini beklyioruz
sanki o köşedeki Avril'e değilde britney spears'a benziyor ya :-| tşkler paylaşım için.
ahahha :lol: EsPriTüeL, [b]çaktırmasana yahu kimse çakmadı durumu bi sen çaktın koptum ya
)))))) masum serseri arkadaş kuyuya düştün
bide hayranıymış pes doğrusu
*Se-LiN*, Emegine SağLik Güzel PayLasim İçin Tskler
*Se-LiN*, ben o kadini tanimam bile,ben espri olsun diye dedim ben hayranim o da bana hayran mi diye,ona gelene kadar türklerden daha cok var hayran olunucak isimler

)
*Se-LiN*, ben o kadini tanimam bile,ben espri olsun diye dedim ben hayranim o da bana hayran mi diye,ona gelene kadar türklerden daha cok var hayran olunucak isimler

)
haklısın valla şaka yapıyorum
ama çok güldüm

)
haklısın valla şaka yapıyorum
ama çok güldüm
puhahaha

avril duysa 2 sini aynı kefeye koydunu sana tazminat davası açardı hehehe :lol: bende diyorum bu avril ne zamandır böyle dekolte giyiyor ve kilo almış diye hey Allammm Masum 'da hayranıyım diyor kadını tanımadı yaho haha çatlıcam şimdi. Gerçi ikiside sarı doğru ya farketmez hehehehe

:lol:
EsPriTüeL, ben zaten kim olduguna bakmadim ki
orda bi bayan gördüm o kadar incelemedim yani

))
aciklamaya da yazmis hayrani olan varsa diye,bende dedim bi espri yapayim o da yanlis kisiymis :=)))
*Se-LiN*, tşkler güzel olmuşş
ellerinize ve emegınıze saglık paylasım ıcın tesekkurler...
*Se-LiN* emeğine ellerine sağlık cok güzel olmuş bu ggüzel paylaşım için tşk
Emegine Saglik Tskler Güzel Paylasim Icin
Bu Temanın Linki Kırıktır Düzeltilirse Memnun Oluruz