Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Basliklar neden silindi? [ Edit]
arkaslar ne oldu ya benim gif istek yapdım 81 il le baslıyan nerde cok emek var orda neden silindi bu ya üfffffffffff acil yardım lütfen kafa yecem ya
vaybee43, ne bu simdi, ne diyorsun yada ne istiyorsun anlamadim..
vaybee43, ne bu simdi, ne diyorsun yada ne istiyorsun anlamadim..
bacim bizim yapdımız gif sayfa nerde yok olmus ya ve neden
hmm aradim ve bulamadim, diger arkadaslara soruyorum bilen varmi diye,
uylerin goremedigi bolumlere baktim ama orda da yok,
sanirim yanlislikla silinmisde olabilir
Abla karışık bölümünde
vaybee43nin açtığı istek konusu yok

Djlere özel nick yazıyordu ya o konu
Ben burdanda söyliyim şimdi farkettim silindiğini haberim yok
peki ne olcak simdi cok emek var bunda ya artı benim msj sayida gittmis 900 de fazla dı bu ne ya üfffffffffffff
vaybee43, admine özel mesajın atın AllaTurkaa ya yani o yedek aldıysa düzeltir
vaybee43, admine özel mesajın atın AllaTurkaa ya yani o yedek aldıysa düzeltir
admin kim bacım kimse yokmu burda simdi hayiiret ya
AllaTurkaa nickine özel mesaj atın admin o anca o düzeltebilir.
vaybee43, bizim yedek alıp veya alınan yedeği yükleme gibi bi şansımız yok deniz onu demek istemiş sana admin sitenin sahibi olan kişi mutlaka yedek almıştır bi kaçgün geride olsa düzelir mesajın
neden silindi ki ya ve kim acıklama yokmu ve admın kardes nerde
arkadaslar sakin olalim, 4-5 gün öncesine dönülebilir fakat son 4-5 günün paylasimlari bu sefer gidicektir..
mod'lardan birinin sifresi hacklanmis oldugundan bazi mesaj ve basliklar silinmistir.. üzgünüm
arkadaslar sakin olalim, 4-5 gün öncesine dönülebilir fakat son 4-5 günün paylasimlari bu sefer gidicektir..
mod'lardan birinin sifresi hacklanmis oldugundan bazi mesaj ve basliklar silinmistir.. üzgünüm
ins düzelir ya tek benim degil burda herekzin emeki var bu sayfada cok üzüldüm cokkkkkkk :cry:
vaybee43, kimin sildiği veya silmediği konusu hakında şuan hiç bilgimiz yok bildiğim tek şey az önce siteye atılan uygunsuz mesajlar onlar silinirken seninkide yanlışlıkla ben veya diğer o uygunsuz mesajları silen arkadaşlarımız da yapmış olabilir kimseyi zan altında bırakmamak lazım bende baktım mesaj başlığın yok onu geri alabilme yetkisi malisef bizde değil admin yedek almıştır mutlaka admin nicki var özelinden mesaj at şuan sitede yok sanırım gelince bakar çaresine yedeklemiştir meraklanma geri gelir mesajın bikaçgünlük geridende olsa gelir mesajın
vaybee43, kimin sildiği veya silmediği konusu hakında şuan hiç bilgimiz yok bildiğim tek şey az önce siteye atılan uygunsuz mesajlar onlar silinirken seninkide yanlışlıkla ben veya diğer o uygunsuz mesajları silen arkadaşlarımız da yapmış olabilir kimseyi zan altında bırakmamak lazım bende baktım mesaj başlığın yok onu geri alabilme yetkisi malisef bizde değil admin yedek almıştır mutlaka admin nicki var özelinden mesaj at şuan sitede yok sanırım gelince bakar çaresine yedeklemiştir meraklanma geri gelir mesajın bikaçgünlük geridende olsa gelir mesajın
tamam kardesim cok sagol ossi sakın kimsye de msj atmıcak geri gelirse devam gelmese bu işi bırkcam bu kadar basit dünyanın emeke var bunda :cry:
vaybee43, bu internet dünyasinda maalesef olasi bir durum..
site komple hacklenmedigine sükrediyorum ben kendi adima, biraz daha sogukkanli olalim, düzelecek insallah
4-5 günlük mesajlarin gitmesi, giderilmeyecek birsey degil, el birligi ile basarilabilir
müsterih olun yeter
vaybee43, bu internet dünyasinda maalesef olasi bir durum..
site komple hacklenmedigine sükrediyorum ben kendi adima, biraz daha sogukkanli olalim, düzelecek insallah
4-5 günlük mesajlarin gitmesi, giderilmeyecek birsey degil, el birligi ile basarilabilir
müsterih olun yeter
inss düzleir bacimmmmm :cry:
vaybee43,
irem'inde yazdigi gibi , birileri modlarimizdan birinin sifresini kirip, bircok seyi silmisler.
son backup i 28.10.2008 tarihinde yapmissim, o güne geri alacak olursam, sunaki durumdan daha kötü olur.
yaklasik 500 üyelik iptal olur
ve ortalama 1000 mesaj silinir.!
evet hata bende, aslinda hergün bir backup yapmam gerekirdi...
Ben Temami Bulamiyorummmmmmmm Daha Yeni Ekledim Saat Altida Yok??? CöpTenekesinede Bakdim Yok..??