Sie sind nicht angemeldet.

djisyankar

Schüler

• »djisyankar« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 10. November 2006

• Nachricht senden

1

Montag, 5. Februar 2007, 23:33

arcelik beko 550 dci uydu versiyon yükleme programi

Arkadaslar yükleme programi İNDİRMAK İÇİN TİKLAYİN..

Arkadaslar yükleyeceginiz versiyonu1.84 Tıkyarak indirebilirsiniz..

programi kuruyorsunuz terotermi caliştiriyorsunuz Beko ArÇelİk 550 Dci en kolay yazılım yükleme yükleme yapamayanlar için cok basit yazılım yükleme işlemi ilk başta yapacagınız cihazınızı rs 232 baglantısını pc ve cihaz arasındaki baglantıyı yapın cihazın YÜKLEME LOADER ttermpro.zip olan programı bilgisayarın c/ kısmında program files içini kurucaksınız ondan sonra en son olan emu yazılım dosyasını BEKO_CI_RAM.bin yükleme loaderi olan kurdugunuz programın içine kopyala yapıştır yapınız yükleme loaerini acıyoruz ttermpro.exe cift tıklıyoruz setup yazan kısmı tıklıyoruz serial port yazan yerden comport uygun olan com baglantımızı seciyoruz

ÇIKAN EKRANDAKİ DEĞERLERİ BURADA YAZILDIĞI GİBİ

Sonra şurda işaretlediğim file'yi tıklayıp açılan seçeneklerden send'i tıklıyoruz. Send File penceresi çıkacaktır. Dosyayı seçip okla işaretlediğim binary kutucuğunu tıklıyoruz. Bu kutucuk tıklanmazsa, şimdiye kadar yaptığınız işlemler hiçbir işe yaramaz.

En son olarakta bu yaziyi görürseniz islem dogru vede yazilim atiliyordemektir basarilar

TraPZonli-KiZ

Anfänger

Registrierungsdatum: 5. Februar 2007

• Nachricht senden

2

Dienstag, 6. Februar 2007, 08:30

Arcelik görünce aklima beyaz esyalar geldi dedim acaba onlarindami programi cikti diye kendi kendi kendime söleniyodum:D

cetinM

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 3. November 2006

• Nachricht senden

3

Dienstag, 6. Februar 2007, 10:39

humax ile ilgili program da varmi acaba bak baklaim bana humax lazim hehehe arcelik almanyada kulanilmiyor da ozur

djisyankar

Schüler

• Nachricht senden

4

Dienstag, 6. Februar 2007, 19:46

tabiki bakarim bulunca senin icin internette yayinlarim eger admin arkadaslarimiz için bir sorun içermezse

djisyankar

Schüler

• Nachricht senden

5

Mittwoch, 7. Februar 2007, 01:47

Arkadasim humax kac 9500, 5400, 5000 hangisiyse söyle ona göre bakim buldumda ona göre yollim