Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Basit stiller ama umarım birilerinin işine yarar paylaşmak istedim.
) ..ben dosyayi indirdim ama acamadim malesef acilmiyo bende mi sorun var acaba 
Zitat von »"beratcan"«
Fırça yüklemek için izlenecek yol C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Presets\Brushes
Textures yüklemek için izlenecek yol C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Presets\Textures
Styles Yüklemek için izlenecek yol C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Presets\Styles
Patterns yüklemek için izlenecek yol C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Presets\Patterns
Gradients Yüklemek için izlenecek yol C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Presets\Gradients
Actions Yüklemek için izlenecek yol C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Presets\Actions
Filters Yüklemek için izlenecek yol C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins\Filters
Extensions yüklemek için izlenecek yol C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins\Extensions
Plug-Ins Yüklemek için izlenecek yol C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins
Not: gerekli eklentileri yükledikten sonra winrardaki dosyayı yukarıda anlatılan sırayı uyguluyarak gerekli bölümlere çıkartınız
Örnek: bir Brushes dosyası indirdiyseniz
o dosyayı Brushes klasörüne çıkartmalısınız
)
) Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 26. Juni 2007
) Ve Böyle Still Bulamiyorum Hepsinin Ici Dolu Bakmadigim Yer Kalmadi
Biriniz Biliyorsaniz Sevinirim..
Zaman bulabilirsem photoshopla stil hazırlamakla ilgili bir konu ekleyebilirim :roll:
) Sagol..
Zitat von »"*Deniz*"«
Bunlar adobe photoshop için kullanamıcaklar malesef
Ayrıca eklentileri yüklemek için beratcan abi burda bilgi vermiş.
Zitat von »"beratcan"«
Fırça yüklemek için izlenecek yol C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Presets\Brushes
Textures yüklemek için izlenecek yol C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Presets\Textures
Styles Yüklemek için izlenecek yol C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Presets\Styles
Patterns yüklemek için izlenecek yol C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Presets\Patterns
Gradients Yüklemek için izlenecek yol C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Presets\Gradients
Actions Yüklemek için izlenecek yol C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Presets\Actions
Filters Yüklemek için izlenecek yol C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins\Filters
Extensions yüklemek için izlenecek yol C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins\Extensions
Plug-Ins Yüklemek için izlenecek yol C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins
Not: gerekli eklentileri yükledikten sonra winrardaki dosyayı yukarıda anlatılan sırayı uyguluyarak gerekli bölümlere çıkartınız
Örnek: bir Brushes dosyası indirdiyseniz
o dosyayı Brushes klasörüne çıkartmalısınız
tskler guzel anlatım olmus