Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

Seyyah20

Fortgeschrittener

• »Seyyah20« ist männlich
  • »Seyyah20« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 26. Januar 2014

Wohnort: DENİZLİ/Gönlünüze ektiğiniz her güzellik, bir gün size bereketli bir hasat olarak dönecektir.

• 1023
  • Nachricht senden

1

Dienstag, 3. März 2026, 06:26

Kendi Müzik Arşivinizi Oluşturun: Archive.org Üzerinden Kesintisiz MP3 Paylaşımı

1. Adım: Archive.org Giriş ve Yükleme Paneli
· Siteye Giriş: Archive.org sitesine kullanıcı adınızla giriş yapın.
· Upload: Sağ üst köşedeki "UPLOAD" butonuna (mavi ok) tıklayarak yükleme sayfasına geçin.
· Dosya Seçimi: Sayfanın ortasındaki "Choose files to upload" butonuna basın. Bu işlem bilgisayarınızda dosya seçmeniz için bir pencere açacaktır.

2. Adım: Bilgisayardan Müzik Seçimi (Tekli)
· Klasör Erişimi: Bilgisayarınızda mp3 dosyalarınızın olduğu klasöre gidin.
· Seçim ve Onay: Yüklemek istediğiniz müziği seçip sağ alttaki "Aç" butonuna tıklayarak yükleme alanına aktarın.

3. Adım: Toplu Müzik Seçimi (Hızlı Yükleme)
· Pratik Yöntem: Birden fazla şarkı ekleyecekseniz, dosyaları farenizle tarayarak veya klavyeden seçim yaparak toplu olarak belirleyebilirsiniz.
· Toplu Aktarım: Seçim bittikten sonra "Aç" butonuna tıkladığınızda tüm liste sisteme aktarılacaktır.

4. Adım: Arşiv Listesinden Seçim Yapma
· Geniş Arşivler: Kendi arşivinizdeki büyük listelerden player içine eklemek istediğiniz tüm parçaları eksiksiz belirleyin.
· Yükleme Sırasına Al: Seçtiğiniz tüm mp3 dosyalarını "Aç" butonuyla ayar sayfasına taşıyın.

5. Adım: Dosya Bilgileri ve Kritik Ayarlar
Burası müziklerin yükleneceği ve teknik ayarların yapılacağı bölümdür:
· Item Title: Müzik dosyanız için bir isim verin; link yapısının bozulmaması için Türkçe karakter kullanmamaya özen gösterin.
· Page URL: Dosya isminin otomatik olarak temiz bir link yapısında oluştuğunu teyit edin.
· Description & Tags: Kısa bir tanıtım yazısı yazın ve müzik türüyle ilgili etiketler (Örn: damar muzikler) ekleyin.
· Dil Seçimi: "Language" kısmından dil seçeneğini mutlaka Turkish (Türkçe) olarak işaretleyin.
· Yüklemeyi Başlat: Ayarlar bitince en alttaki mavi "Upload and Create Your Item" butonuna tıklayın.

6. Adım: Yükleme Süreci
· Aktarım Başladı: Dosyalarınızın Archive.org sunucularına yüklendiği bölümdür.
· Bekleyiniz: Yükleme tamamlanana kadar lütfen pencereyi kapatmadan bekleyin.

7. Adım: Sayfanın İşlenmesi
· Oluşturma: Yükleme bittikten sonra sistem sayfanızı hazırlar.
· Son Aşama: "Finishing upload..." uyarısını gördüğünüzde işlemin tamamen bitmesini bekleyin.

8. Adım: Yüklenen Parçayı Kontrol Etme
· Dinleme Paneli: Yükleme bittikten sonra müziklerinizin Archive.org dinleme sayfasına eklendiğini göreceksiniz.
· Test: Parçanın üzerine tıklayarak düzgün çalıp çalmadığını buradan test edebilirsiniz.

9. Adım: MP3 Linklerine Ulaşma
· Download Options: Sayfanın sağ alt tarafındaki indirme seçeneklerine gelin.
· VBR MP3: Burada yer alan "VBR MP3" yazısının yanındaki indirme simgesine tıklayarak dosya listesine ulaşın.

10. Adım: Bağlantı Adresini Kopyalama
· Sağ Tık: Listelenen mp3 dosyalarından istediğiniz parçanın üzerine gelin ve sağ tıklayın.
· Linki Al: Açılan menüden "Bağlantı adresini kopyala" seçeneğini seçin.

11. Adım: Alternatif Link Alma (Adres Çubuğu)
· Doğrudan Link: Eğer parçayı tek başına dinlediğiniz sayfada açarsanız, tarayıcınızın adres çubuğundaki .mp3 ile biten linki de doğrudan kopyalayabilirsiniz.

12. Adım: Sanatçı Resimlerini Hazırlama
· Resim Klasörü: Player'da görünecek sanatçı resimlerini images klasöründe topluyoruz.
· Link Hazırlığı: Resimleri kendi sunucunuza veya bir resim sitesine yüklüyorsanız, koda eklemek için doğrudan resim linklerini not alın.

13. Adım: Kodları Düzenleme
· Veri Girişi: Hazırladığımız resim ve müzik linklerini Player'ın kodları içindeki ilgili alanlara ekliyoruz.
· Yerleşim: Kod içerisinde resim linki kısmına hazırladığınız görselin yolunu, müzik linki kısmına ise Archive.org'dan aldığınız mp3 linkini yapıştırın.

14. Adım: Mp3 Player'ın Son Görünümü
· Sonuç: Tüm adımları doğru tamamladığınızda, sanatçı resmi ve müzik dosyası player içerisinde sorunsuz bir şekilde görüntülenecek ve çalacaktır.

Keyifli paylaşımlar dilerim...