Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Ben İnsanlığı İnsanlardan Öğrendim !!!
Flatcast Açıkları
Flatcast Açıkları sayfasina neden giremiyorum ben cok uzun zamandir uyeyim allaturkaya.
Konunuzu bu başlığa aldım,forum ile ilgili sorunlarınızı bu başlıkta paylaşabilirsiniz,
Sorunuza gelince;
Bu soru daha öncede defalarca soruldu (bu başlık içinde), arama butonunu kullanırsanız bir çok sorunuza yanıt bulabilirsiniz.
Verilen uyarıda da belirtildiği gibi üyelerin oraya giriş izni yoktur, o bölüme sadece Flatcast ve Allaturkaa nın üst yetkilileri girebilir.
Raporlayan nesetertas.fm (Bugün, 22:22)
slm ben ala turkaya yeni kazyboldum daha onceki kaydimi silemiyorum vede yeni kqaydimda etkinlestirmeyi tamamlayin diyor ama birturlu yapamiyorum bana yardimci oplursaniz sevinirim tesekkurler simdiden
Neşet ertaş fm malesef uye kayıtları silinmiyor. yeni aldıgınız kullanıcı isminde kulladığınız mail adresine, üyeliğinizi active edebilmeniz için bir kullanııc numarası ve link gelecektir. Gelen linki tıklayarak giriş yapmanız yada üyelik nıumarasını kullanarak üyeliğinizi active edebilirsiniz
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

forum v bullentin daha güzel olurdu derim
forum v bullentin daha güzel olurdu derim vbuletin tasinsin derim resim falan daha kolay burda resim eklemegi bilmeyen arkadaslar var bazi bos cikiyor
http://dilekfmfm.fm.tc/
atar damar,
Öneriniz için teşekkürler, resim eklemesini bilmeyenler için gerekli konu mevcuttur
resim ekleme
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

reklam vermek istiyorum
siteme gerekli olan eklemeleri yaptım reklam için olan şimdi ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz....
KADİR ERTAŞ
siteme gerekli olan eklemeleri yaptım reklam için olan şimdi ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz....
aşagıdakı verdiğim 1 nolu konuyu inceleyiniz oradakı bannerleri eklediyseniz sonra 2 nolu verdiğim linkteki konuya <<ilanlar>> gerekli ilanı verebilirsiniz
ilan verebilmek için gerekenler >>>>
[ Radyo Tanıtımı ] Sizde ilan vermek istiyorsaniz, bu basligi mutlaka OKUYUN !!
ilan vermek için >>>>>
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php…ard&boardID=126

selam
arkadaşlar ben bu site üye oldum ama ne yazdığıma cevap geliyor ne yardım alabiliyorum ben nerde yanlış yapıyorum acaba....
arkadaşlar ben bu site üye oldum ama ne yazdığıma cevap geliyor ne yardım alabiliyorum ben nerde yanlış yapıyorum acaba....
görünürde birsey sormamissin, negibi yardim bekliyorsun?