Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Uyuz ata sivrisinek davulda peşrev çalmak gibi gelir.:

)
Karın,davlumbaz,yanık,garip ........
davlumbazı açınca garip bir karnıyarık gördüm

( aklım fikrim yemekte)
köpek, kumanda, gözlük, mum....
Gülümsüyorum... Çünkü gülmek,canımı sıkan şeyi açıklamaktan daha kolay..
Sehpanın üzerinde Kumanda, Gözlük, Köpek biblosu ve çeşitli Mumlar duruyordu.
Sus, Kedi, Ekmek, Masal
Fener yener Aslan Lider olur herkes buna Şahit olur
fener/aslan/lider/şahit
Senin adın geçince zehir bile bal olur gözün gözüMe değSe Sanki ihtilal olur ...
Fener yener Aslan Lider olur herkes buna Şahit olur
fener/aslan/lider/şahit
Sus, Kedi, Ekmek, Masal kelimeler belli de cümle nerde ki
Aski-lal

SİNİR

Gerilim

eylence

uykusuzluk
www.aski-lal.tr.gg

SİNİR

Gerilim

eylence

uykusuzluk
üstteki üyenin verdiği 4 kelimeyle cümle kurup
yeni 4 tane kelime yazacan gelen kişide cümle kuracak berko

oyunun mantığı o
Kedileriyle beraber Suya Ekmek banarak, Masallar diyarında geçen ömür istiyordu.
Kurt/Diriliş/Gerçek/Sevinç
Senin adın geçince zehir bile bal olur gözün gözüMe değSe Sanki ihtilal olur ...
Dişi KURT GERÇEK ŞEVİNÇlerini uyanan yavrularının DİRİLİŞlerini görerek yaşadı...
Güneş,bahar,sevgi,mutluluk...
Karadenizde güneşin batιşι, mehtabιn doğuşudur.
Tornavida seti
Merhaba arkadaşlar bende sinema ya tornavida seti ile gittim paket kaybolmuştu böyle bir anım oldu
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Atilla_Ky« (24. Oktober 2022, 00:59) aus folgendem Grund: URL Kaldırıldı