1 421
Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular , um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden .
Yar ben seni okumaya kalksam tema kraliçeden/Flatcast fcp/KRALİÇE SULTAN
Hazır dikişe başlamışken elime ne geçtiyse diktim
tema da nasibini aldı
»KRALİÇE SULTAN« hat folgende Datei angehängt:
Emeğine Sağlık KRALİCE SULTAN
Paylaşım için Teşekkürler..
€nGonG€
Çok Sevildiğimiz İçinmi Beğeniliyoruz !!
Yoksa
Çok Beğenildiğimiz İçinmi Seviliyoruz !!
İşte Bunu Bilemiyoruz ..!
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Kraliçe. Oldukça hoş ve kullanışlı bir çalışma olmuş kutlarım
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...
Kraliçe Sultan siz hep böyle temalar dikin bence
cok güzel olmuş.. Ellerinize emeğinize sağlık.. tşkrler..
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.
emeğine saglik Kralice Sultan..Güzel paylaşım için tsk.ederim.
Ben İnsani,İnsanligi Bilenlerden Ögrendim.
Emegine saglik sultan hos tasarim teskrler paylasima.
Ellerinize , emeklerinize sağlık KRALİÇE SULTAN hoş ve kullanışlı bi çalışma olmuş ... Güzel emek ve güzel paylaşımınız için teşekkürler ...
Şeytanla Her Savaşa Korkusuzca VARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İşte...! Ondan KORKARIM ...
Emeğinize sağlık Kraliçe kullanışlı bir tema olmuş paylaşımınız için teşekkürler.
Söylediklerimizden çok,söylemediklerimize pişman oluruz. Dile getirilmemiş düşünce; gidilmemiş yoldur...
Emegine Yüregine Sağlık KRALİÇE SULTAN Paylaşım Adına TEŞEKKÜRLER..Başarılarının Devamını Dilerimm..
Elinize saglik Kralice..
Dizayni guzel duzenlemis siniz ve renk secimide cok yakismis..
Font (girisler) temada cok acik renk kalmis .belki golge ile cig beyaz ligi kapatabilirdiniz.yada siyah font kenar golge altin ile dahami hos olabilirdi.?
Denemek gerek
Elinize ve emeginize saglik vecok tdk ler guzel emeginize..
Emeğine Sağlık KRALİCE SULTAN
Paylaşım için Teşekkürler..
Beğenen güzel yüreğinize çok teşekkür ederim
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Kraliçe. Oldukça hoş ve kullanışlı bir çalışma olmuş kutlarım
Beğenen güzel yüreğinize çok teşekkür ederim Atilla bey..Sağolun.
Beğenen güzel yüreğinize sağlık Atilla bey çok sağolun.
Kraliçe Sultan siz hep böyle temalar dikin bence
cok güzel olmuş.. Ellerinize emeğinize sağlık.. tşkrler..
Beğenen güzel yüreğinize sağlık Sahra hanım ..Duygularımla yapıyorum çalışmalarımı..İçimden geldiği gibi.. çok sağolun...
emeğine saglik Kralice Sultan..Güzel paylaşım için tsk.ederim
Sagolun Kerim bey beğenen yüreğinize sağlıkçok teşekkür ederim
Emegine saglik sultan hos tasarim teskrler paylasima.
Çok teşekkür ederim beğenen güzel yüreğinize sağlık..
Ellerinize , emeklerinize sağlık KRALİÇE SULTAN hoş ve kullanışlı bi çalışma olmuş ... Güzel emek ve güzel paylaşımınız için teşekkürler ...
Beğenen güzel yüreğinize sağlık Ece Hanım çok çok sağolun.
Emeğinize sağlık Kraliçe kullanışlı bir tema olmuş paylaşımınız için teşekkürler.
Beğenen güzel yüreğinize çok çok teşekkür ederim.Sağolun.
Emegine Yüregine Sağlık KRALİÇE SULTAN Paylaşım Adına TEŞEKKÜRLER..Başarılarının Devamını Dilerimm..
Beğenen güzel yüreğinize çok çok teşekkür ederim.Sağolun.
emeginize saglik paylasim icin tskler not...sectiniz süslemeler az daha kücültün