36
Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Hariika bir is cikartmissin abla , cok asil bir paylasima imza atmissin,
cokda kullanisli olmus , tesekkürler paylasimina .
Kaan tşk ederim ablam ,yorumuna çok sağolasın..
Güzel kullanışlı bir tema olmuş emeklerinize sağlık
Sağol Asya ellerine saglik..
Emegine sağlık Zenobıa..çok güzel tasarimlar Tebrikler.Güzel paylaşım için tsk.ederim.
Tşk ederim Kerimcan,eline sağlık..
Emeğine yüreğine sağlık Zenobıa hoş ve güzel bi tasarım olmuş devamını dileriz
Yorum için tşk ederim Eray,elinize sağlık..
Devamı bir başka zaman
Roy bu güzel düşüncelerine yürekten tşk ederim..
Önce kendimi mutlu ediyorum,tema yaparak..Kullanan kişilerde umarım mutlu olurlar..
vay vay vay ağzım bir karış açık kaldı.
resim secimi süper,
renk seçimi harika,
butonların üst kısmından gün ışığı vurmuş gibi bir parlaklık,
muhteşem bir çalışma olmuş zeno ellerine emeklerine sağlık
Ayber güzel yorum ve düşüncelerine çok tşk ederim..
Beğenmene sevindim..
yine hoş bir çalişma emeklerinize sağlik ......keske alternatif renk secimleride olsaymış ....
Alya beğenine ve yorumuna tşk ederim..
Bazı şeyler tek ve özeldir..
Emeğine Yüreğine Sağlık Paylasım adına TEŞEKKÜRLER..
Sağol Serap ben tşk ediyorum size.
Vayyy ZENOBIA ABLAMM Hoşgeldinn klas paylaşımlarını görmek çok hoşş başarılarının devamını dliyorumm...
Berkant çokk tşk ediyorum ablamm..
Beğenine ve güzel düşüncelerin için çok sağolasın..
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Zenobia. Her zamanki gibi hoş bir çalışma kutlarım
Raporlayan ZENoBIA (Bugün, 22:17)
Video sorunlu..
Raporunuz doğrultusunda video kaldırıldı. Eğer başka sitede yayınlanmasına izin verilen video eklemek isterseniz yine gerekli yeni düzenlemeyi yaparız
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Raporunuz doğrultusunda video kaldırıldı. Eğer başka sitede yayınlanmasına izin verilen video eklemek isterseniz yine gerekli yeni düzenlemeyi yaparız
tşk ederim ..Eklemeye gerek yok..
Bu çalışmanı nasılda gözden kacırmışım Zenobiam ellerine sağlık harika bir paylaşım olmuş..
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.
harika bir calisma... gene tekrar yeniden

emegine saglik!
Bu çalışmanı nasılda gözden kacırmışım Zenobiam ellerine sağlık harika bir paylaşım olmuş..
Tşk ederim Sahra m ,bende sana güzel sözlerin için çok tşk ediyorum..
harika bir calisma... gene tekrar yeniden

emegine saglik!
Öyle candan ve içtensinki,işte bu yüzden bende sana kocaman tşk ler ediyorum Naya cım..