Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

1

Freitag, 19. Dezember 2014, 14:35

flatcast fcp tema--karma duygusal temalar--dsg dagkizi

»*.REYHAN.*« hat folgende Datei angehängt:

sahra-cantanem

Erleuchteter

• »sahra-cantanem« ist weiblich

Registrierungsdatum: 9. März 2010

• Nachricht senden

2

Freitag, 19. Dezember 2014, 14:41

Reyhanım bu kadar harika bir çalışmayı değerlendirmeye sunmamışsın keşke değerlendirme olsaymış Temalarının hayranıyım.. ilk tema çalışmalarımda örnek aldıgım kişilerden birisin ellerine sağlık..
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.

3

Freitag, 19. Dezember 2014, 14:44

sahram tesekür ederim canim puana baksam ben ^^ kendimi biliyorum puan degerlenmesini önem vermiyorum ben güzel yorumun icin yüregine saglik

sahra-cantanem

Erleuchteter

• »sahra-cantanem« ist weiblich

Registrierungsdatum: 9. März 2010

• Nachricht senden

4

Freitag, 19. Dezember 2014, 14:52

Puan için tema yapmıyoruz zaten.. değerlendirmesi olmayan temaların taşındıgı bölüm fazlaca ziyaret edilen bir bölüm olmadığı için yoksa temalarımızı radyolarda görmek bütün puanlara bedel zaten.. ;)
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.

5

Freitag, 19. Dezember 2014, 15:02

:nazar: :nazar: :nazar: süper ötesi bir çalişma temalarinizi her daim örnek almisimdir .ve bu güzel temalarin bukadar değerlendirmelerinde düşük olmasi acikcasi üzücü ......herzamanki gibi 5 yıldızlık temalariniz hemde bol yıldızlı
[align=right][img]http://fs2.directupload.net/images/150701/xi52odwe.png[/img][/align]

06**ECE**

Erleuchteter

• »06**ECE**« ist weiblich

Registrierungsdatum: 1. Dezember 2012

• Nachricht senden

6

Freitag, 19. Dezember 2014, 15:10

Ellerine , emeklerine sağlık REYHAN çok güzel çalışmalar olmuş ... Güzel emeklerin ve güzel paylaşımların için teşekkürler :)
Şeytanla Her Savaşa Korkusuzca VARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İşte...! Ondan KORKARIM ...

01antepli27

Erleuchteter

• »01antepli27« ist männlich

Registrierungsdatum: 18. August 2011

• Nachricht senden

7

Freitag, 19. Dezember 2014, 15:17

Emeklerine sağlık REYHAN çok klas bir çalışmaya imza atmışsın...
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...

8

Freitag, 19. Dezember 2014, 17:24

Puan için tema yapmıyoruz zaten.. değerlendirmesi olmayan temaların taşındıgı bölüm fazlaca ziyaret edilen bir bölüm olmadığı için yoksa temalarımızı radyolarda görmek bütün puanlara bedel zaten.. ;)

cok dogru sahram puan icin yaptimiz yok temalarimiz burdan de indirim olur ama bakan kim olur burda bi cok insan bu ungraded bölümü önemsiz düsünüyorlar ama gayet güzel temalar burda de bulunur gine de güzel yorumun icin tskler allah razi olsun senden emege karsi saygili olalim sadece ;)

9

Freitag, 19. Dezember 2014, 17:26

:nazar: :nazar: :nazar: süper ötesi bir çalişma temalarinizi her daim örnek almisimdir .ve bu güzel temalarin bukadar değerlendirmelerinde düşük olmasi acikcasi üzücü ......herzamanki gibi 5 yıldızlık temalariniz hemde bol yıldızlı

tskler alya güzel yorumunuz icin ellerinize yüreginize saglik ...not nazar boncugu ayrica almisim ben ^^

10

Samstag, 20. Dezember 2014, 00:38

Ellerine , emeklerine sağlık REYHAN çok güzel çalışmalar olmuş ... Güzel emeklerin ve güzel paylaşımların için teşekkürler :)

ece güzel yorumun icin tskler yüregine saglik senden :)

11

Samstag, 20. Dezember 2014, 00:39

Emeklerine sağlık REYHAN çok klas bir çalışmaya imza atmışsın...

ibrahim güzel yorumun icin tskler..ellerine yüregine saglik :)

MUSTAFA ÇİLEK

Erleuchteter

• »MUSTAFA ÇİLEK« ist männlich

Registrierungsdatum: 5. März 2011

• 1479656
  • Nachricht senden

12

Mittwoch, 6. Mai 2015, 01:10

Emegine yüregine saglık güzel paylaşım için tşklr
Umutla Baktıgım Gözlerimle Kaybettigim Göz Yaşlarım