Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Ne olursa olsun istenilen olmuyorsa HAYIRLISI OLSUN.
Söylediklerimizden çok,söylemediklerimize pişman oluruz. Dile getirilmemiş düşünce; gidilmemiş yoldur...
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Şeytanla Her Savaşa Korkusuzca VARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İşte...! Ondan KORKARIM ...
[align=right][img]http://fs2.directupload.net/images/150701/xi52odwe.png[/img][/align]
CANCAĞIZIM /nerdesin?
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
püff
Kimsenin konusmadıgı bir dil gibiyim ve kimsenin inanmadıgı bir deli sasırmayın...

..Cünku ben ruhumda ve yuregımde hissettigim kelimelerin gercek anlamlarını bulamadıgım yalan bir dunyada yasıyorum...
Yüregindekini yazmak var kopyalamak var arada fark var...
kendimi seviyorum,ben iyi insanım
Noktayı cümlenin sonunda değil, Tereddüt ettiğin yerde koyacaksın.
ALLAH hayırlısını nasip eyler..
Söylediklerimizden çok,söylemediklerimize pişman oluruz. Dile getirilmemiş düşünce; gidilmemiş yoldur...
Gel 40 Yıllık hatrın kahvesini icelim dedi...
Ben o kahvenin atesine yandım dayandım dedim...
Sen simdi kalk bi,r cay demle icine yüreginden bir parca ekle buharına dayanabilirsen gel benimle....
Şeytanla Her Savaşa Korkusuzca VARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İşte...! Ondan KORKARIM ...
Hak yolunda ilerlemek yürek işidir, akıl işi değil..! Kılavuzun daima yüreğin olsun, omzun üstündeki kafan değil. Nefsini bilenlerden ol; Silenlerden değil
Gönüller Dua da Birleşince Güzelleşir
Oksijeni bilmem
Ama
Kokun Şart..!
Noktayı cümlenin sonunda değil, Tereddüt ettiğin yerde koyacaksın.