Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Hayalerinizi Kırmak İstemem _ ama malsef Yine Ben
ben yazayım o zaman
Söylediklerimizden çok,söylemediklerimize pişman oluruz. Dile getirilmemiş düşünce; gidilmemiş yoldur...
Kırdın alt üst ettin tahmınlerimi ama keske bir tahmin sen yapsaydın mete. belki lotodan ben çıkarım
Şans oyunlarını pek sevmem
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Atilla_Ky« (2. August 2014, 01:51) aus folgendem Grund: Alıntı düzenlendi
mete kimin yazacağına dair keşke bir tahminde bulunsaydın
benden sonra çömelek fm yazar
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Ben yazdım bilemedin Sedef
Bazı insanlar söyleyecegi çok şey varkende susar. Çünkü anlayanı yoktur. Bilir.
yemek yiyordum yetişemedim sedef... bu arada adım "AYBER.."
ÇÖZEMEDİM BAZILARINI !! UZAKTAN MI ADAMLAR,YOKSA ADAMLIKTAN MI UZAKLAR..?
ilk gelen yazar
Söylediklerimizden çok,söylemediklerimize pişman oluruz. Dile getirilmemiş düşünce; gidilmemiş yoldur...
tabiki atilla bey yazar
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Ben yazarım..Çünki bekliyorum seni.
seni bekletirmiyim hiç zenobia geldimmm
benden sonra çömelek fm yazar
Çömelek Fm öğlen uykusuna yatmışş.
Km yazar kim yazar
Gönül Yazar..
süslüü yada Atilla bey yazar
Atilla bey yazar
Dogru tahmin
Sedef yazar
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

ben yazsam
kim gelir bilemem
ben geldimmm,
ayber yazar
süslüü mü yazar acaba ?
sedef hiç tutturamamışsın sedef yazar
süslü benden sonra yazar hilal