zenobıa şu an radyomda sizin çıt kırıldım indexisinizi kullanıyorum bakmak isterseniz diye link gönderecektim ama yasak galiba link atmak
Renkler resim ve tasarım çok güzel olmuş. ışıl ışıl bir index. Emeginize saglık Nanaya ve Zenobia. Çok begendim tebrikler.![]()
Tasarım çok güzel ilk index olmasına rağmen sadece sanırım ortalama da sorun var yani index tam ortalanmamış ancak düzeltilmeyecek bir sorun değil. Başarılarının devamını dilerim.![]()
Gayet guzel olmus fakat index ortali degil sanirim yada bizde hata var tsklr emekler icin
tazecikmiss megerr elinee saglıkk devamı gelir insallahh ilk deneme böyle isee devamıı harkulade olcak sanırım
gercekten ellerine yüregine saglık zenobı anın cok hosuma gitti ve hemen yapıştırdım
zenoooo eline emeginee saglık cok guzel bir calısma olmus gercekten bayildim bir radyoda denk geldim indexsinee dedim zeno index yapiyormuyduutazecikmiss megerr elinee saglıkk devamı gelir insallahh ilk deneme böyle isee devamıı harkulade olcak sanırım
gercekten ellerine yüregine saglık zenobı anın cok hosuma gitti ve hemen yapıştırdım
Wawww Süper Bir Çalişma Gercekden Tesekür €derim Paylasim Adina
rica ederim güzel dilekleriniz için ayrıca çok teşekkürler
zenobia bu index ile ilgili size söyleyeceklerim var ama size ulasamiyorum özel kapali yeni bir gelişme oldu