Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Odamda sigara içmesene...nefret ederim bilmionmu...bi o oda koksunda görüşürüz senle
Yarın mı ?
Nie bugün işinmi var?
Hee işim varr, birisine dalacam

Yok yani ben bugün geliyordum da sen yarın gel demişsin...işin varsa yarına alayım dedim biletimi

Yorumsuz
Gülümsemek daha güzel bir görüntüye kavuşmanın bedava yoludur

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Böylede güzel böylede süp süpperr
Ben geldim baktım gidiyorum, malum bu gün çok işim var
Ey sevgili...
Heyben acıyla dolar da nefes alamazsan gel..!
Huzur bulacağın kıyılarım senindir...
Umutların solar kurur da su bulamazsan...
Beraber sulayalım gözyaşlarım senindir...
Kanadın kırılır da maviye uçamazsan ne güne duruyor al..!
Kanatlarım senindir...
Çaresiz çilelere bir umut bulamazsan
kendime ettiğim dualarım senindir...
~Mevlana~

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

akLına geLirim akLın gider :)
Dağ ne kadar yüksek olursa olsun, yol onun üzerinden geçer. Sen dağ olmaya heveslenme, asla gururlanma; yol ol ki, herkes senin üzerinden geçerken, sen dağların bile üzerinden geçesin…!
~Fatih Sultan Mehmet~

Off yaaa çok

neyseeee sen anladın
elbette senden akıllısı yok .bende kendim için aynısını düşünüyorum..
Eceeee bende sana oturmaya geleyim ablam kekte yap olurmu

Kimi kıskandırıyosunuz ya sanki ben gelemem

Ayıp ayıp erkek erkeğe gezmeğemi gidermiş

Sabah kahvesi olsa olmazmı dermişimmmm
Abim her zaman beklerim basim üstünde yerin var tek ricaM Yemek yemeden gel...
Eceeee bende sana oturmaya geleyim ablam kekte yap olurmu

Kimi kıskandırıyosunuz ya sanki ben gelemem

Ayıp ayıp erkek erkeğe gezmeğemi gidermiş

Sabah kahvesi olsa olmazmı dermişimmmm
Akşamda turku bara gidecegimizide mi söyleyeyim

Günah günah öğlen namazına gidin bare