Search results
Search results 1-20 of 25.
güzelde yalnız çok gif kullanılmış bu index te yani bilgisayarı yavas olan arkadaşlarda bu site çok kasar gbime geliyor....
Mrb arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim kusura bakmayın. ben kendime göre bir tema yaptım fcp sinide yaptım sonra yapmış olduğum temamı radyoma yükledim ve sorunsuz çalışıyor.tek sorun ise gelen misafirleri ben göremiyorum arkadaşlar.ekranda hiçbir konuğumun ismi yok gelen misafirlerde beni göremiyor sizce sorun nerdedir acaba temayı fcp ye cevirirkenmi bir hata yaptım.yardımcı olursanız çok makbule geçer....
yokmu arkadaşlar yardımcı olacak kmse.
Arkadaşlar kusura bakmayın forumda arattırdım ama derdime deva bulamadım ltf yardım edin . sorun radyomu açıyorum ama dj mixer yok ne yapıyosam geri getiremiyorum sorunu size resimli olarak anlatayım resim aşağıdadır... gördüğünüz gibi dj mixer yazısı sönük kalmış tıklayamıyorum acaba kayıt esnasında bir şey mi unuttum bilmiyorum ltf yardım edin....
Mrb arkadaşlar ben yeni radyo açtım ama msn adresime radyomu etkinleştirme postası gelmedi ne yapmam lazım... Bu konuyu forumda araştırdım ama bulamadım varsa kusura bakmayın...
Mrb arkadaşlar ben kendime bir tane frontpageden html site yaptım blogcuya koymak istiyom site ismini felan da aldım ama yaptığım html sitenin dosyalarını felan blogcuya nasıl upload edebilirim yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim...
modum tşk ederimde tmm domain ismi aldım üye kaydıda yaptm ama burda yazmıyorki nasıl kurulur felan izlemem gerek hiç bir adımda gremedim nlur yardım edinde şu siteyi bir açam modum tşk edirm...
arkadaşlar ben kendime bir site yapmak istiyorum tr.gg den yaacaktım ama orasıda kapanmış galiba şimdi ben tr.cc den site yapmak istiyorum ama bilmiyorum nasıl yapıldığını bilen arkadaşımız varsa yardımcı olabilirmi ....
bende arada takılıyom.çok takılacam ama elektirikler kesiliyor ... bende burdayımmmmmm.
mrb arkadaşlar.benim kendi radyomda dj lik yapan arkadaşı nasıl yayından alırım aramızda bir sorun geçti yayından çıkmak istemedi kapıyıda açmadı ben nasıl onu istedim zman yayından çıkartabilirim arkadaşlar bilen biriniz varsa sölermisiniz ltf.bir diğer sorunda radyoma gelen konuklara ben renkleriyle oynayabilirmiyim böle bir imkanımız var mı.kusura bakmayın forumda aradım ama bulamadım .
ee nadıl bulacam ben yaaa....normal portal varmı ozman içinde istek paneli felan olan ben html de koyabilirim farketmez ya ziplenmişte olabilir...
evet varmı arkadaşlar yardımcı olacak arkadaşımız ...
Mrb arkadaşlar ben kendi istek panelimi nasıl oluşturacam radyom için bitürlü bulamadım ve yapamadım yada içinde hazır istek paneli olan bir portal sunarsanız çok sevinirim ...
çok tşk ediyorum.birde radyoma giren üyelerin renglerini ben değiştirebilirmiyim öle bir yetkim varmı.
arkadaşlar radyomda sorun var her defa girdğimde şöle bir hata veriyor. 23:24:21: Initializing Producer V4.16.117.284 ... 23:24:21: There is another producer or viewer running - close all other browser windows first! ne yapacam bilmiyorum.
arkadaşlar valla kusura bakmayın forumda aradım ama bulamadım ben radyomun html kodunu alıp arkadşın sitesine nasıl koyabilirim yani benim radyomu başka larıda dinleye bilsin başka bir sitede flatcastta öle bir şey varmı ....__????