You are not logged in.

Search results

Search results 1-20 of 25.

Thursday, July 2nd 2009, 2:19pm

Author: genc-yozi

Ne Mutlu Türküm Diyene

güzelde yalnız çok gif kullanılmış bu index te yani bilgisayarı yavas olan arkadaşlarda bu site çok kasar gbime geliyor....

Tuesday, June 30th 2009, 1:59am

fcp tema sorunu

Mrb arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim kusura bakmayın. ben kendime göre bir tema yaptım fcp sinide yaptım sonra yapmış olduğum temamı radyoma yükledim ve sorunsuz çalışıyor.tek sorun ise gelen misafirleri ben göremiyorum arkadaşlar.ekranda hiçbir konuğumun ismi yok gelen misafirlerde beni göremiyor sizce sorun nerdedir acaba temayı fcp ye cevirirkenmi bir hata yaptım.yardımcı olursanız çok makbule geçer....

Sunday, June 21st 2009, 4:14pm

Dj-Mixer sorunu

yokmu arkadaşlar yardımcı olacak kmse.

Sunday, June 21st 2009, 3:53pm

Dj-Mixer sorunu

Arkadaşlar kusura bakmayın forumda arattırdım ama derdime deva bulamadım ltf yardım edin . sorun radyomu açıyorum ama dj mixer yok ne yapıyosam geri getiremiyorum sorunu size resimli olarak anlatayım resim aşağıdadır... gördüğünüz gibi dj mixer yazısı sönük kalmış tıklayamıyorum acaba kayıt esnasında bir şey mi unuttum bilmiyorum ltf yardım edin....

Tuesday, June 2nd 2009, 11:05am

Flash Site EviL

bayatladı bu index yaa

Wednesday, April 22nd 2009, 1:01am

etkinleştirme linki

Mrb arkadaşlar ben yeni radyo açtım ama msn adresime radyomu etkinleştirme postası gelmedi ne yapmam lazım... Bu konuyu forumda araştırdım ama bulamadım varsa kusura bakmayın...

Saturday, April 11th 2009, 9:47pm

html site yi blogcuya yerleştirme

Mrb arkadaşlar ben kendime bir tane frontpageden html site yaptım blogcuya koymak istiyom site ismini felan da aldım ama yaptığım html sitenin dosyalarını felan blogcuya nasıl upload edebilirim yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim...

Monday, April 6th 2009, 9:15pm

tr.cc ile site yapımı

modum tşk ederimde tmm domain ismi aldım üye kaydıda yaptm ama burda yazmıyorki nasıl kurulur felan izlemem gerek hiç bir adımda gremedim nlur yardım edinde şu siteyi bir açam modum tşk edirm...

Monday, April 6th 2009, 4:12pm

tr.cc ile site yapımı

arkadaşlar ben kendime bir site yapmak istiyorum tr.gg den yaacaktım ama orasıda kapanmış galiba şimdi ben tr.cc den site yapmak istiyorum ama bilmiyorum nasıl yapıldığını bilen arkadaşımız varsa yardımcı olabilirmi ....

Tuesday, March 31st 2009, 9:30am

Allaturkaa Yoklama Defteri

bende arada takılıyom.çok takılacam ama elektirikler kesiliyor ... bende burdayımmmmmm.

Tuesday, March 31st 2009, 12:45am

yayında dj yi alma

mrb arkadaşlar.benim kendi radyomda dj lik yapan arkadaşı nasıl yayından alırım aramızda bir sorun geçti yayından çıkmak istemedi kapıyıda açmadı ben nasıl onu istedim zman yayından çıkartabilirim arkadaşlar bilen biriniz varsa sölermisiniz ltf.bir diğer sorunda radyoma gelen konuklara ben renkleriyle oynayabilirmiyim böle bir imkanımız var mı.kusura bakmayın forumda aradım ama bulamadım .

Wednesday, March 25th 2009, 10:11pm

istek panelli portal

ee nadıl bulacam ben yaaa....normal portal varmı ozman içinde istek paneli felan olan ben html de koyabilirim farketmez ya ziplenmişte olabilir...

Wednesday, March 25th 2009, 9:38pm

istek panelli portal

php fusion...

Wednesday, March 25th 2009, 9:09pm

istek panelli portal

evet varmı arkadaşlar yardımcı olacak arkadaşımız ...

Wednesday, March 25th 2009, 8:25pm

istek panelli portal

Mrb arkadaşlar ben kendi istek panelimi nasıl oluşturacam radyom için bitürlü bulamadım ve yapamadım yada içinde hazır istek paneli olan bir portal sunarsanız çok sevinirim ...

Sunday, January 4th 2009, 10:40pm

Radyomda'ki (Initializing Producer) hatası ?

çok tşk ediyorum.birde radyoma giren üyelerin renglerini ben değiştirebilirmiyim öle bir yetkim varmı.

Sunday, January 4th 2009, 10:29pm

Radyomda'ki (Initializing Producer) hatası ?

arkadaşlar radyomda sorun var her defa girdğimde şöle bir hata veriyor. 23:24:21: Initializing Producer V4.16.117.284 ... 23:24:21: There is another producer or viewer running - close all other browser windows first! ne yapacam bilmiyorum.

Saturday, January 3rd 2009, 1:01am

radyomun html kodunu nasıl alabilirim

arkadaşlar valla kusura bakmayın forumda aradım ama bulamadım ben radyomun html kodunu alıp arkadşın sitesine nasıl koyabilirim yani benim radyomu başka larıda dinleye bilsin başka bir sitede flatcastta öle bir şey varmı ....__????