Search results
Search results 1-18 of 18.
kardeşim ilan vermek için şartmı koşuyorsunuz bumu paylaşım siteniz ayıp yaa, insanlar neden sitesinde sizin reklamınızı yapsınki, sadece dj ilanı bu ticari yapmmıyorlarki, ayuıp ya bu tek sizin sitenizde olan bir şartnamemi ne anlamadım??
arkadaşım ancak söyle yapabilirsin, radyonun ismi adına blogcudan xxxxxfm için ayrı bir adres alacaksın. radyo içinde xxxxfm.blogcu diye yeni bir sayfa daha açman lazım giriş sayfasına ilk kodları koyacaksın ve o kodlara canlı yayın yapacağın sayfanın linkini koyacaksın ve o sayfayada yayın yapacağın kodları yapıştıracaksın...ancak bu şekilde 2 sayfalı yapabilirsin bende bilmiyordum ama eda abla yardım etti. dediğim gibi ama yapamazsan mesaj at ben yaparım
ellerinize emeğiize sağlık
ah bide sarısı olsaydı mükemmel olurdu emeğine sağlık
emeğine sağlık daha iyi paylaşımlarını bekleriz
beğenmek ne kelime bu zaten senin işin ve bu işinde teksin..
ellerin dert görmesin, mükemmel olmuş
teşekkürler eda harika paylaşımların var
süper olmuş emeğine sağlık, durmak yok yola devam
bütün çalışmaların birbirinden güzel, emeğine sağlık
arkadaşlar acemiyim bir radyo kurdum ama allaturkaa form yani sizlerin verdikleri bilgi ile yapabildim çok şükür, ama bu aşşadaki oyunu eklemeye çalışında indexin üstüne geliyor, bende en alta almaya çalışıyorum ama ne yaptıysam olmadı.. acaba kod eksikliğimi var acaba yardım edin lütfen, bu oyunu klasik şekilde en alta koymak istiyorum. sitem blogcu (EĞER BU OLMUYOR İSE BUNUN DİĞER OYUNU VARDI AYNISI YANİ HANGİSİ UYUYORSA ONU EKLERMİSİNİZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM) <object classid="clsid27CDB6E-...
kardeşim seni direk banlasınlar bence ne yaptığını sanıyorusun sen, insanları ne diye korkutuyorsun. adam ol önce sonra aramızda seni kabul edelim kimse bana inanmıyorsa girsin ön izlemesine orda nokta var tıklayın ve görün bu beyimizin paylaşımını.. insan olacaksın en başta it bide oraya TÜRKİYE'nin bayrağını koymuşsun. yazık yaa yazıkk
arkadaşlar, babacan çok doğru diyor emek çalmayın.. kendiniz yapmışsınız gibi hava atmayın arkadaşlarınıza ne olcak yani sitene ekle ama emek çalarak değil, babacan kardeşim ellerine ve emeğine sağlık, yeni paylaşımlarını sabırsızla bekliyoruz kardeşim.
kardeş tşkler ama ben bunu nasıl yapacam bilmiyorum sitem tr.gg
tek kelime ile mükemmel ötesi bir index, emeğine sağlık kardeşim, daha iyilerini bekliyoruz