Günesle Doğan il(k)ay
Gökdenizfm
Açar gözlerini sevgili Yürege düser cemre Kurak topraga düsen ilk yagmur gibi ilk bulusması gibi Günes il(k)Ay Bakisini süzdüm sönmüs yüregimin atlasina Yasaklanmıs bildiriler gecemin karanliginda Gözlerin bir avuç siir Sözlerinde ölüm fermanim Ellerin kayip düstügüm uçurum Karanliga düsen nursun isigi il(k)Ay Ankara elmas gözlü lambalarla isildiyor Aksam ayazinda türküler titreyerek siziyor Bu sehir serenatimi dinliyor sensizlige Sevdayi çaliyorum gecenin tellerinden Yoklugun sifirin altinda pusta Pusuda en derin nagmeler suskun! Yokluguna derin parantez düslerimde siirimin rahminden kagidimin desenine gözlerin akiyor Usulca lavantinler serpiyorum saçlarina Gözümde yoklugunun resmi Gökyüzümde yildizi il(k)ay... Ay dogarken gözlerinin bakir koylarinda Adin Sükut diyip susarim Susarim med-cezir tenine Suya düsürdügün sevda gülüsünle Seni tanimlarim Nurlu resimlerimde Tabakamda sarmalik kagit siirlerim Ve dudaklarimda il(k)ay... Nur(u)ay girdi penceremden önce Bir vuslat etmeyen ömrü toparlarken sümen altindan siirler merhamet diyordu sair de isyan... Sonbahar'da akarken viran sahillere yürek Ortaköy de ellerine hasret bir bank üstünde yalnizlik Yüregindeki bosluk yakarken bütün üsümüslügü Turuncu çiçekler yollardim Yolardim saçlarimi sensizlige Ask telefon tellerini asip uçarken yüregimin semasinda Küçük kalbimde çocuk edasi Kocaman sevdama siirler biriktirdim Gamzelerinden düserken bakislarim siirler dökerdim ayak bastigin topraklara Dilrubam mesken Dudak kivrimlarina ömürlük tebessümler Gözlerimin gölgesinde karanliga dogan il(k)ay Çiz sair'in elindeki mutlulugun resmini Hüzün süvarileri dörtnala yanaklarindan dudaklarina kosarken Birak öpeyim yalnizligini tek nefeste Ellerin kimi bekler, Yüregin kimi? Ela gözlerinin rotasi hangi kayip cografyada Yüregin Kadiköy'ün neresinde aydinlanir Geceye düserken il(k)ay Hüznüme bir damla umut katip Cesaret çalip isyan kokan imgelerimden Kanatlandirip yarali yüregimi Kondum Sonbaharda dallarına apansiz Çölümde yanan bir siir lazimdi simdi akittigin seraba İntihar kanayan gözleri dindirecek tebessüm Umuda dair... Hüznünü ilk isiginla söndür gecede Ansizin çal kapimi İçimin en içinde agirlarim geceme dogan bakisi Yildizlar kayarken gökyüzünden Gözlerinde tutarim umudu il(k)ay Ne yazacagimi bilemeden Günesin saçlarini gizledigim bir İstanbul resmettim İçinde sen vardin en çok Sonra bir tutam ben Ama en çok koyu katmer geceler Ve üzerime günes gibi dogan il(k)ay...
yunusemreparki Photobucket
Yunus emre parki

GÖKDENIZFM