Bu güzel yorumlara çok teşekkür ederim,sizlerdende
Namaz benim için Rabbimle görüşme.O yüzden tertemiz en güzel kıyafetlerle büyük bir özenle secdeye oturuyorum.İbadetimi yapıyorum ama Arapça okuduğum söylediğim her şeyde ne dediğimi öğreniyorum.Arapçam olmadığı için duamıda Türkçe yapıyorum.Dertleşiyorum,konuşuyorum,dileklerimi iletiyorum Rabbime.En önemliside vefat etmiş ve yaşayan tüm müslüman kardeşlerimin, içlerinde benimde bağışlanmamızı istiyorum.Namaz büyük bir manevi huzur benim için.Bu manevi huzuru yakaladığım şeyler azınlıkta.Açları doyurmak gibi,hastaya bakmak gibi nadir huzur bulduğum güzelliklerin başındadır namaz.Kılmadığımda, atlandığımdada hep yapılacak önemli bir şey vardı ben bir şeyi unuttum diye sürekli beni huzursuz eden hani yemeğim yanacak eyvah ocakta unuttum gibi bir sıkıntı,bir telaş,büyük üzüntü.Ancak şeytan boş durmuyor ki işi gücü kandırmak.Rabbim affetsin kabul etsin inşallah ama ben her kıldığım namazıda oldu kabul etmiyorum.Namazda Rabbimizin huzuruna çıkabilmek biraz zor.Her ne kadar namazda aramızda hiç engel olmasada zor.Aerobik yapar gibi yat kalk ezberlediğin manasını bilmediğin duaları okumak değil namaz.Vücudu temizlemek kolay ama kalbi ve beyni temizleyip o yüce yaradanın karşısına çıkabilmek zor aynen müslüman olsakta o güzelliği taşıyabilmenin zor olduğu gibi.Rabbim bizi huzuruna kabul ettiği, hakkıyla namazını kıla bilen kullarından eylesin inşallah