Giriş yapmadınız.

Melye

Yönetici

• "Melye" bir kadın
  • Konuyu başlatan "Melye"

• Özel mesaj gönder

1

Thursday, 16.08.2012, 17:43

Engin Baytar'a 11 Maç Ceza...

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (Pfdk), pazar günü Süper Kupa Finali'nde oynanan Fenerbahçe derbisinde itirazlarından sonra kırmızı kart gören ve hakem Cüneyt Çakır'a saldıran Galatasaraylı Engin Baytar'a 11 maç ceza verdi.

Eski hakem Ahmet Çakar'la telefonla görüşen Angin, olayla ilgili olarak şunları söylemişti:

SAHADA KENDİMİ KAYBEDİYORUM"

"Türkiye'nin medar-ı iftiharına, abim yaşında bir insana yaptıklarımı seyrettikten sonra derin bir pişmanlık ve üzüntü duyuyorum. Üstelik Cüneyt hocayı çok sever, sayarım. Maç öncesi seramonide onu tebrik ettim. Sohbet ettik, gülüştük ve karşılıklı espri yaptık. Yaptığım bu olayı kabul edemiyorum. Fatih hocaya ve takım arkadaşlarıma karşı da çok mahcubum. Yaptığım iyi bir şey değil. Herkesten özür dilerim. Ben daha önce de kırmızı kartlar gördüm ama bu farklı. Yemin ederim; tesislere gelip maç kasedini takana kadar Cüneyt hocaya ne yaptığımı hatırlamıyordum. Seyrettikten sonra gözlerimden yaş aktı ve sabaha kadar uyuyamadım. Eski bir hakem olarak sizin nezdinizde Cüneyt abimden ve türk hakemliğinden özür diliyorum. Verilecek her türlü cezaya razıyım. Yaptığım korkunç bir iştir ama ben böyle bir insan değilim sahada kendimi kaybediyorum"

Oqus Pokus

Moderatör

• "Oqus Pokus" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Thursday, 16.08.2012, 17:47

Soyadın gibi... futbolcu değilsinsen aslında, yazık senin gibi oyunculardan medet uman Türk Futboluna ve seni kadrosunda tutup bu kepazeliğe göz yumanlara!

Cüneyt Çakıra kaç maç ceza?

Olan yine Fenerbahçe'ye oldu. Altta kalanın canı çıksın!

1diablo

Profesyonel

• "1diablo" bir erkek

• Özel mesaj gönder

3

Thursday, 16.08.2012, 18:05

Şenol Hocam adam edemediyse kimse bişey beklemesin Engin Baytardan bu saatten sonra..

benim için sıfır bir futbolcu ..