Giriş yapmadınız.

Melye

Yönetici

• "Melye" bir kadın
  • Konuyu başlatan "Melye"

• Özel mesaj gönder

1

Saturday, 11.08.2012, 14:43

Öğrencisini Kaçıran Öğretmen Tutuklandı...

14 yaşındaki öğrencisine cinsel istismarda bulunan ve kaçıran öğretmen tutuklandı.

Sakarya'da cinsel istismara bulunduğu 14 yaşındaki öğrencisini kaçıran öğretmen tutuklandı.

14 yaşındaki öğrencisi A.A.'yı 4 ay önce Adapazarı'nda hastane bahçesinde kaçırdığı iddiasıyla aranırken köy evinde yakalanan öğretmen M.T., tutuklandı.

AİLESİNE DÖNMEK İSTEMEDİ

Köy evinde bulunan öğrencisi A.A. da ailesine gitmek istememesi nedeniyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sakarya il Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

Adliyeye sevk edilen öğretmen M. T. yaklaşık 7 saat süren sorgulaması sonrasında tutuklanarak Sakarya Cezaevi'ne gönderildi.

Gazetecilerin sorularını cevapsız bırakan öğretmen M.T.'nin, tanınmamak için sakal bıraktığı görüldü. Öğretmeniyle birlikte 115 gün yaşayan A.A. da ailesine gitmek istemeyince Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sakarya İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı. Öğrenci, jandarma ekipleri tarafından Adapazarı'na götürüldü. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sakarya il Müdürü Kerem Toprak, A.A.'nın Adapazarı'ndaki sevgi evlerinde koruma altına alınacağını ve psikolojik destek verileceğni söyledi.

ÖĞRETMEN ÖNCEDEN DE SABIKALI

Tutuklanan öğretmen M.T.'nin daha önce ağabeyi A.T., yengesi G.A. ile arkadaşları İ.İ. ve S.T., 'cinsel istismar' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarına yardım ettikleri iddiasıyla tutuklanmıştı.

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Friday, 17.08.2012, 10:57

Ben bu haberi televizyon yaz tatiline girene kadar çok sıkı takip etmiştim.Bir türlü yakalanamıyordu.Öğretmenin arkası bayağı güçlüydü.Abileride eşlerini üstüne yaşça küçük kızlar falan hikayleri vardı.Şükür tutuklanmış kızın annesi babası gariban insanlar olsalarda bırakmayacağız peşini demişlerdi.En son başbakan devreye girmiş "Bulun" talimatı vermişti.Yurt dışına kaçmaya çalışıyordu.Yakalanmış,helal olsun :1alkis: Çok sevindim habere teşekkürler Eylem :thumbup:

• "01antepli27" bir erkek

• Özel mesaj gönder

3

Friday, 17.08.2012, 11:03

Evet Gönül ablam bende cok sevindim iyi olmuş...Sevindirci haber...teşekkürler Eylem modum...

• "€fsunn" bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Friday, 17.08.2012, 11:19

umarim böyle hasta ruhlu insanlarr ...en büyük cezayaa carptirilirrr