Sie sind nicht angemeldet.

• »LAZ~GÜLÜ« ist weiblich
  • »LAZ~GÜLÜ« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 30. April 2008

• Nachricht senden

1

Montag, 15. August 2011, 17:42

Söyle en son nezaman.....

SÖYLERMİSİNİZ?

-en son ne zaman ellerinizi açıp YÜCE YARATANA sizi mükkemel bir şekilde yarattığı için dua edip şükrettiniz?

-en son ne zaman içinizden gelerek,gördüğünüz bir gül koklayıp,GÜL KOKULU PEYGAMBERİMİZ (s.a.v.)kokusunu benzettiği diye,koklarken içinizde coşarak O'na salavat getirdiniz?

-en son ne zaman bir çocuğa seker verip,onun yüzünde ki ifade görüp mutlu oldunuz?

-en son ne zaman yıldızlarla konusup,ahirete giden sevdikleriniz için onlarla selam yolladınız?

-en son ne zaman çebinizdeki bozuk parayı bir caminin insaatına önünde duran kumbarayı atıp kuş gibi hissettiniz?

-en son ne zaman sizi çok üzen birine ,içinizdeki girginlik unutarak MEVLAYA onun için candan,gönülden dua ettiniz?

-en son ne zaman ,sizin sevdiğiniz bir eşyayı fedakarlık yapıp,ihtiyaç olana hediye edip de yüreğinize ferahlık hissettiniz?

-en son ne zaman sofranızda çeşit-çeşit yemeklere yerken ,afrıka da açlıktan ölenlere düşünüp,boğazınızda acılık hissettiniz?

-en son ne zaman eşinizin elini tutup,"sen harikasın,ALLAH sende razi olsun,seni ALLAH için seviyorum"dediniz?

-en son ne zaman PEYGAMBER (s.a.v.)hayatını anlatan bir kitap alıp"SEVİYORUM" dediğiniz O YÜZE İNSANA TANIMAK İÇİN OKUDUNUZ?

-en son ne zaman gözlerinizi kapatıp ,başka alemlere, ahirete,CENNET HAYATI düşünüp,VUSLAT'ın arzusu hissettiniz?

-en son ne zaman sevdiklerinizle el-ele tutusup, kırlarda gezinip kır çiçeklere toplayıp,o güzelim havayı taa ciğerlerinizi içine hissettiniz?

Tüm bu güzel şeyleri en son ne zaman yaptık; daha doğrusu biz ne zaman yaşadık?

Bu gün bir veya birkaç tanesini yapabilirmisiniz..?

DUALARDA BULUŞMAK ÜMİDİ İLE, ALLAH EMANET OLUN..

• »romantik.ser« ist männlich

Registrierungsdatum: 15. Mai 2011

• Nachricht senden

2

Montag, 15. August 2011, 17:48

Çok güzel , Allah sizden razı olsun böylesi güzel paylaşım için
Başımız Toprak, Sonumuz Toprak. Mühim Olan, ÇAMURLAŞMADAN YAŞAMAK VE İNSAN KALABİLMEK ...

• »LAZ~GÜLÜ« ist weiblich
  • »LAZ~GÜLÜ« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 30. April 2008

• Nachricht senden

3

Dienstag, 16. August 2011, 23:57

amin cümlemizden mevlam razi olsun kardes tskler güzel yorum icin...