Giriş yapmadınız.

maxma

Profesyonel

• Konuyu başlatan "maxma"

• Özel mesaj gönder

1

Wednesday, 19.09.2007, 01:14

Layik DEİLSİN...!!

Sen Layık Değilsin

Her gidişine ayrı anlam yüklüyorum.Yapma Allah aşkına ya hep kal benimle söz etme gidislerden ya da silinsin isminle cisminle oynama benimle dengemi bozuyorsun,aşkı yasayacak yürek bırakmiyorsun insanda,böyle değildin sen ne oldu sana bittiyse heyecanin bileyim bende?

Sen diye baslayan ve ama ile devam eden cümleleri duymaktan bıktım seviyosan seviyosundur amasi olmaz bu isin.Üstelik bir cümlede ama varsa eger bir önceki yargının hiç bir hükmü yoktur artık. ama birlikte olmamız imkansızya ya imkansız diyebiliyorsan eger sevmiyorsun demektir yada bahanelerin arkasına sıgınma.İnsanlarin hayatına sorgusuz sualsız girip, darmadagın eden sonrada hicbirsey söylemeden gitmeye calısanlardan nefret ediyorum.

Böylemisin sende gercekten ? gitmek mi istiyorsun ? yürekli ol biraz hadi konus söylemek istedini söyle,iki çift söz haketmedi mi bu ask yasanilan bunca seye hic mi saygın yok ? ah ahh ben yine yanılıyorum hep niye tam işte bu dediklerim sömürüyor askımı biraz daha mı katı olmalıyım biraz dahamı kapalı tutmalıyım kapılarımı ? bazen bu dünyadan olmadıgımı düsünüyorum bu devrin adamı degilim oyun çeviremiyorum yapamıyorum bana ait kişiligğe bürünüp bir plan dahilinde hareket edemiyorum.İnsanız biliyorum hepimizin zaafları var hepimiz egolarımıza boyun egebiliyoruz.Hep beni mi bulacak bunlar ? hicbir kaygıya yol vermeden hicbir hesabı düsünmeden acsaydın bana yüregini işte o zaman görürdün askın nasıl efsaneye dönüsülebilecegini.Sen gözlerini kapıyorsun bi sen varsın baska hiçkimseye bakmıyorsun herşey senin cevrende şekillenmeli her şey sana göre düzenlenmeli.Beceremiyorum kusura bakma şimdi gidiyorum ''AŞK TAM TESLİMİYET İSTER'' kendini aşkın kollarına ya bırakırsın yada bırakmazsaın bir yanım dışarıda kalsın dediğim noktada aşkı boğarsın yok edersin bu güzelim duyguyu.

Agaç kurur dalı kalır insan ölür adı kalır şayet ben ölürsem bu söz size hatıra kalır.
Hep cesurların işidir aşk.Kaçışları,yalanları aptalca oyunları kabul etmez aşk saf duru insanları sever.Kafasında binbir tilki dönenler aşkı yaşayamaz,isteselerde yaşayamaz.Arınmalısın en saf en duru haline dönmelisinki yaşayabilesin aşkı.Kısacası SEVGİLİM SANA GÖRE DEGİL BU İŞ SENİN YOLUN ACIK OLSUN.Hadi git şimdi gitki ben yaşayacağim seni ben seveyim seni yoklugun beni boguyor ama olsun bunu bilmek bile huzur veriyor.Denizleri seviyorsan, dalgalarıda seveceksin sevilmek istiyosan, önce sevmeyi bileceksin. BIRAK AŞK BENDE KALSIN.BU SANA GÖRE DEGİL....!!!

cantanem35

Profesyonel

• "cantanem35" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Saturday, 25.12.2010, 21:22

PAYLASIM ICIN TSKLER ELINE SAGLIK :thumbsup: