Giriş yapmadınız.

Anti Biotic

Her Derde Deva

• Özel mesaj gönder

21

Saturday, 2.04.2011, 14:01

Eklentideki resimde yayın kapalı diyor. Bu resmi arkadaşın mı yolladı?

Cevabın evet ise ve sen de sorunsuz yayın yapıyorsan sorun şu olabilir:

Senin yayın yaptığın sid numarası farklıdır, arkadaşına dinletmek için verdiğin yayını sid numarası farklıdır. Bence bir karşılaştırma yapın.

_turgay_

Stajyer

• "_turgay_" bir erkek
  • Konuyu başlatan "_turgay_"

• Özel mesaj gönder

22

Saturday, 2.04.2011, 14:56

onu halletm son sorum tema nasıl eklicez kendim indirdm ama nasıl ekleniy... Tşkkürler

Anti Biotic

Her Derde Deva

• Özel mesaj gönder

23

Saturday, 2.04.2011, 15:42

Designe tools >> Üst kısımdan Preset'e tıkla >> İmport from File >> (Buradan indirdiğin fcp temasını seç)>> Tema listene eklenecektir.
Her sorunun için ayrı ayrı soru sormaktansa forumiçi arama butonunu kullansan iyi olur. Yoksa yetkililerden cevap alamazsın benden demesi. ;)

• Özel mesaj gönder

24

Tuesday, 12.04.2011, 02:26

dj lerin yayın aldığı yerdeki sid ve şifre yerine yayın aldığım radyolardan birinin sidi ve şifresi yapıştı, gitmiyor. ben sildikçe o geri geliyor. ne yapabilirim? lütfen yardım edin ... ayrıca radyolara gireceğim zaman nickim benden önce giriyor, giriş sayfasından siliyorum ama yine aynı. simdiden tesekkürler.

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

25

Tuesday, 12.04.2011, 08:47

radyolara gireceğim zaman nickim benden önce giriyor

Bilgisayarinizdan Cerezleri (Cookie) silmeniz gerek.
Bunun icin mesela Explorer'de sag tiklayin, gecici dosyalari silin yani cerezleri.
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim :kkahkaha:

melye

Moderatör

• "melye" bir kadın

• 990289
  • Özel mesaj gönder

26

Tuesday, 12.04.2011, 09:10

Veya kullandığınız tarayıcıdan radyolara girmeden önce Flatcast ana sayfasına girip orda Login e basıp nick inizi yok sayarsanız ondan sonrada hangi radyoya girerseniz girin nick iniz çıkmas...

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

27

Tuesday, 12.04.2011, 09:40

Veya kullandığınız tarayıcıdan radyolara girmeden önce Flatcast ana sayfasına girip orda Login e basıp nick inizi yok sayarsanız ondan sonrada hangi radyoya girerseniz girin nick iniz çıkmas...

Logout/Cikis yapmak'ta flatcast anasayfasindan probleme bir cözüm olabilir, fakat girdigi radyo flatcast.info veya flatcast.com veya flatcast.net üzeri yayin yapabiliyor olabilir. Bu durumda her 3 sayfadanda logout/cikis yapmasi gerek olucak, sid silinmesinede faydasi olmayacaktir.
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim :kkahkaha:

melye

Moderatör

• "melye" bir kadın

• 990289
  • Özel mesaj gönder

28

Tuesday, 12.04.2011, 10:08

Özür konuya yazdıktan sonra dikkatli okuyunca farkettim arkadaş onu denemiş galiba modum...En doğrusu çerezleri temizlemek söylediğiniz gibi...Ben temizleme programı kullanıyorum en rahatı öyle galiba...